Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: "Yeni dönemde Dumlupınar Bulvarı'nın batısına açık yüzme havuzu, spor salonu, kültür merkezi, kent parkı ve semt spor sahası yapılacak"

17.03.2014 10:02

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yeni dönemde Dumlupınar Bulvarı'nın batısına açık yüzme havuzu, spor salonu, kültür merkezi, kent parkı ve semt spor sahası yapacaklarını bildirdi.

Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Şafak ve Avni Tolunay mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulundu. İlk olarak Şafak Mahallesi 4259 Sok esnafını ziyaret eden ve esnafın sorunlarını dinleyen Tütüncü, yeni dönemde bölgeyi kalkındıracak projeler yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Avni Tolunay Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde bulunan esnafla biraraya gelen Tütüncü, yeni dönemde Dumlupınar Bulvarı'nın batısına açık yüzme havuzu, spor salonu, kültür merkezi, kent parkı ve semt spor sahası yapacaklarını kaydetti. Bölgeye yeni okullar kazandıracaklarını, ayrıca Ağız Diş Sağlığı Hastanesi ile Merkez Bankası Antalya Şubesi hizmet binasının inşa edileceğini belirten Tütüncü, yapılacak yeni projeler ve kamu yatırımlarının bölgeyi kalkındıracağını ve ekonomik hareketlilik getireceğini söyledi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement