Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sever: "Mersin’e yayılacak bir biçimde organize sanayi bölgeleri yapacağız. Halleri modern hale getirip, hızlı ve kaliteli işler ortaya koyacağız"

25.03.2014 13:59

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, "Mersin'e yayılacak bir biçimde organize sanayi bölgeleri yapacağız. Halleri modern hale getirip, hızlı ve kaliteli işler ortaya koyacağız" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Tırmıl Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Sever, ulaşım ve sanayi bölgeleriyle ilgili projelerini anlattı.

Sever, kentin hizmet ve yatırım anlamında gerilediğini savunarak, şöyle devam etti:

"Ulaşım sorununu kısa ve uzun vadeli projelerle çözeceğiz. Öncelikle trafik akış hızını arttırmak üzere battı çıktılar yapacağız. Önemli kavşaklarda düzenlemeler yapacağız. Kent ulaşım master planı uyarınca, Huzurkent-Tece arasından başlamak üzere raylı sisteme geçeceğiz. Mersin'e yayılacak bir biçimde organize sanayi bölgeleri yapacağız. Halleri modernleştirip, hızlı ve kaliteli işler ortaya koyacağız. Mersin'in bu konuda potansiyeli var."

Kentle ilgili projelerinin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından beğenildiğini aktaran Sever, "Mersin'i marka yapacak projelerimiz var. 'Kent Park' önemli projelerimizden biri. İlgili bakanımızla ve diğer bakanlıklarla irtibat halindeyim, inşallah bu projeyi başarılı bir şekilde gerçekleştireceğiz" dedi. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement