Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Zat: "Hizmet için iktidar partisinin belediyesi olmaya gerek yoktur.

28.03.2014 15:50

CHP Osmaneli Belediye Başkan adayı Hayati Zat, "Hizmet için iktidar partisinin belediyesi olmaya gerek yoktur. Kaynakların doğru kullanımı, doğru yatırım planlaması ile her hizmet ve yatırım yapılır" dedi.

Zat, partisince, ilçedeki Teyyare Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, projelerini ve ekibini tanıttı.

Osmaneli Belediyesinin 15 yıldır iktidar partilerine mensup başkanlar tarafından yönetildiğini ifade eden Zat, şöyle konuştu:

"Çok uzağa gitmeye gerek yok, etrafımıza bakalım. İlçemizde yapılan kanalizasyon altyapı çalışmaları, muhalefet belediyesi olan İznik'te de yapılmakta. 10 yıldır muhalefet belediyesi olarak hizmet veren Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri ortada. 1999 yılında CHP'li bir belediye başkanı tarafından sıfır borç ile teslim edilen belediyemizin ise şimdi 10 milyon liranın üzerinde borcu mevcut. Hizmet için iktidar partisinin belediyesi olmaya gerek yoktur. Kaynakların doğru kullanımı, doğru yatırım planlaması ile her hizmet ve yatırım yapılır."

Mitingde, 22. Dönem Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile İl Genel Meclisi üyesi adayı Adem Ertuğrul da konuşma yaptı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement