Yeşilvadi Parkı'nda İnceleme - Son Dakika
Yerel

Yeşilvadi Parkı'nda İnceleme

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı ve Mehmet Erdoğan, Yeşilvadi Parkı'nda incelemelerde bulundu.

03.04.2014 17:10

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarı ve Mehmet Erdoğan, Yeşilvadi Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, belediye tarafından yapımı devam eden parkı ziyaret eden Sarı ve Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan park hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sarı, kentin çehresini değiştirecek Yeşilvadi Projesi'nin kısa sürede Türkiye'de ismini duyuracağına belirtti.

Projeyi hayata geçiren Tahmazoğlu'na teşekkür eden Sarı, "1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki park alanı, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, sosyal ve kültür alanları, amfi tiyatrosu, su kayak merkezleri ve göletleri ile bütünlük arz etmektedir. Ankara ve İstanbul gibi büyük şehirlerde dahi olmayan böyle bir projenin şehrimizde olması bizleri çok mutlu etmektedir" değerlendirmesini yaptı.

Tahmazoğlu da proje kapsamında park, yol ve konut inşaatlarının eş zamanlı ilerlediğini aktardı.

Parkı bir ay içerisinde tamamlayacaklarını bildiren Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 km uzunluğunda 12 şeritli yolumuzda reklaj çalışması tamamlandı. Yakında asfaltlama çalışmasına başlanacak. Yeşilvadi 702 konutumuz ise, iki ay içerisinde tamamlanacaktır. Projenin bütününe baktığınız zaman, Gaziantep'in çehresini değiştirecek ve 500 milyon TL'yi aşan bir maliyete sahip, bu proje hayata geçtiğinde çarpık yapılaşmanın önünü geçilerek modern bir kent komuna kavuşulacak." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeşilvadi Parkı'nda İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement