Yozgat - Bozdağ: 5'inci Parti İddialarını Halk Gündemden Kaldırdı - Son Dakika
Güncel

Yozgat - Bozdağ: 5'inci Parti İddialarını Halk Gündemden Kaldırdı

Yozgat - Bozdağ: 5\'inci Parti İddialarını Halk Gündemden Kaldırdı

Bozdağ: 5'inci parti iddialarını halk gündemden kaldırdı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçim sonrası 5'incı parti kurulacak iddialarına, "O bir iddiaydı.

06.11.2015 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozdağ: 5'inci parti iddialarını halk gündemden kaldırdı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, seçim sonrası 5'incı parti kurulacak iddialarına, "O bir iddiaydı. Halk artık onu gündemden kaldırdı. Yok artık öyle bir şey. O iddiaları atanlara sorun, 'nerede partiniz' diye cevap verdi.

AK Parti'den Yozgat Milletvekili seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer, Yozgat Adliyesi'ne gelerek mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Turgay Çorak'tan aldı. Bozdağ Adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, milletin sandıkta kararlı bir irade ortaya koyduğunu söyledi. Sandıktan bütün belirsizlikleri ortadan kaldıran bir sonuç çıktığını ifade eden Bozdağ, "Millet koalisyona 'hayır' dedi tek başına iktidara 'evet' dedi ve iktidarı da sandıkta kurdu . Milletimizin kurduğu yeni iktidarın adı AK parti iktidarıdır. AK Parti'nin 64. Dönem hükümeti ülkemize milletimize hayırlı olsun diliyorum" dedi.

Bekir Bozdağ, bir gazetecinin '1 Kasımdan sonra 5'ini parti kurulacak' iddialarını hatırlatması üzerine, "O bir iddiaydı. Halk artık onu gündemden kaldırdı. Yok artık öyle bir şey. O iddiaları atanlara sorun 'nerede partiniz diye?" cevap verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat - Bozdağ: 5'inci Parti İddialarını Halk Gündemden Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement