Yozgat'ta AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu - Son Dakika
Politika

Yozgat'ta AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu

Yozgat\'ta AK Parti\'den Kılıçdaroğlu\'na Suç Duyurusu

Ak Parti Yozgat il teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

27.01.2016 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Yozgat il teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ak Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Kazım Arslan ve partililer Yozgat adliyesine giderek Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçesini teslim etti. İl Başkanı Lekesiz burada yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kullandığı ifadeleri esefle kınadıklarını belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan ve hakaret içeren açıklamalarına ilişkin savcılığa suç duyurusunda bulunmak üzere adliyeye geldik. Geçmişte kendilerine oy vermeyen seçmenlere hakaret eden zihniyetin temsilcisi bu gün bir yöntem değiştirdi. Ama değişimde değişen tek şey şu oldu, kendilerine oy vermeyen seçmene değil, o seçmenin oy verdiği kişilere yöneldiler. Bu ülkenin en üst düzey yöneticisi konumunda bulunan ve halkımızın yüzde 52'sinin oyunu almak suretiyle cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsını ve kişiliğini hedef alan hakaretlerde bulunmaktalar. Bizde bu münasebetle Yozgatlılar olarak buna tepkimizi göstermek adına cumhuriyet başsavcılığına Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmak üzere geldik" dedi.

Lekesiz ve beraberindekiler, yapılan açıklamanın ardından Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin 35'inci Olağan Kurultayı'nda ve partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarette bulunduğu gerekçesiyle Yozgat Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçelerini verdi. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Yozgat'ta AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement