Yozgat'ta, Başbakanlık Yolunda Bozdağ?a Destek - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta, Başbakanlık Yolunda Bozdağ?a Destek

Yozgat\'ta, Başbakanlık Yolunda Bozdağ?a Destek

Yozgat'ta, Başbakanlık yolunda Bozdağ'a destekAK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için ismi geçen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a memleketi Yozgat'tan destek geldi.

12.05.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta, Başbakanlık yolunda Bozdağ'a destek

AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık için ismi geçen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a memleketi Yozgat'tan destek geldi. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO) bir araya gelen Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri bir basın açıklaması yaparak, Bakan Bozdağ'ı başbakan olarak görmek istediklerini söylediler.

Yozgat STK adına açıklama yapan Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, Yozgatlı olarak sayın Bekir Bozdağ'ı başbakan olarak görmek istediklerini belirterek, 'Mesele Yozgat meselesidir. 22 Mayıs'ta iktidar partisi yeni bir kongreye gidiyor. Yozgat Milletvekili ve Adelet Bakanı Bekir Bozdağ'ın ismi de gündeme gelmiştir. Sadece yerel basında değil, yabancı basında da ismi sıklıkla geçmekte ve en güçlü başbakan adayı olarak anılmaktadırö dedi.

YOZGATLI OLMAK KADERİMİZ

Yozgat'ın siyasi tarihi açısından bakıldığında böyle bir durumla ilk defa karşı karşıya gelindiğini ifade eden Özışık, 'Bizler burada particilik, ben-sen kavgası ya da başka notalara çekerek tartışmak yerine, Yozgatlı olduğu için Bekir Bozdağ'ı başbakan olarak görmek istiyoruz. Yozgat deprem olduğunda bile Van'dan daha fazla göç veren bir il konumundadır. İlimizin sosyo ekonomik gelişmişlik düzeyi malumdur. Küskünlükleri kırgınlıkları, kavgaları bir kenara bırakarak burada bulunan bütün arkadaşlarımızın farklı siyasi tercihleri olabilir, ama bu konuda birlikte hareket etmek zorundayız. Yozgatlı olmak kaderimiz, ama başbakanın seçilmesi bir tercihtirö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta, Başbakanlık Yolunda Bozdağ?a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement