Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi

Yüksekova\'da 3 Askerin Şehit Edilmesi

TSGİAD Başkanı Genç, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3 askerin şehit olmasını kınadı.

27.10.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Sanayici ve Girişimci İşadamları Derneği (TSGİAD) Başkanı Cemil Genç, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3 askerin şehit olmasını kınadı.

Cemil Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Yüksekova'da silahsız 3 askerin terör örgütü mensuplarınca haince şehit edildiğini belirterek, saldırının milletin vicdanında derin yaralar açtığını kaydetti.

Her fırsatta toplum huzuru ve ülke bütünlüğüne ihanet eden terör örgütü PKK'nın, birilerinin maşası olmaktan asla kurtulamayacağını ve kendi halkına dahi ihanet edeceğini aktaran Genç, "Yapılan saldırı yalnızca üç aileye değil hepimizin yüreğine ateş düşürdü. Olayı gerçekleştiren hainler yapılan tahkikat sonucunda elbette yakalanıp en ağır şekilde cezalandırılacaktır" ifadelerini kullandı.

Genç, Türkiye'de yaşayan bütün etnik gurupların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini bildirerek, şunları kaydetti:

"Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren zihniyetler ülkemizi de aynı kaos ve kan gölüne çekmek için PKK ve diğer terör örgütlerini kirli ve hain emelleri için kullanmaktan asla vazgeçemeyecekler. Türk milleti şanlı tarihinden bugüne kadar kendisine yapılan hainliği en ağır şekilde cezalandırmıştır. Ülkemizin bütünlüğünü ve milletimizin huzurunu bozmak isteyenlere gereken cevabın devletimiz tarafından verileceğine inancımız tamdır. Bilinmelidir ki bu caniler amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve döktükleri kanda eninde sonunda boğulacaklardır. Asil milletimizin değerlerine ihanet eden kim varsa hak ettiği cevabı ve karşılığı yüce Türk milletinden alacaktır. Milletimizin başı sağ olsun" - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi - Son Dakika


Advertisement