Yüksekova'da Çatışmada Ölen Osman Alıcı Toprağa Verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Yüksekova'da Çatışmada Ölen Osman Alıcı Toprağa Verildi

Yüksekova\'da Çatışmada Ölen Osman Alıcı Toprağa Verildi

Yüksekova'da çatışmada ölen Osman Alıcı toprağa verildi HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde önceki akşam çıkan olaylarda ölen 22 yaşındaki Osman Alıcı, ilçede toprağa verildi.

12.02.2016 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksekova'da çatışmada ölen Osman Alıcı toprağa verildi

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde önceki akşam çıkan olaylarda ölen 22 yaşındaki Osman Alıcı, ilçede toprağa verildi.

Yüksekova İlçesi'nde önceki akşam saatlerinde hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için polis Esentepe ve Esenyurt Mahallelerine operasyon yaptı. Yapılan operasyon sırasında mahalle ve sokak aralarından PKK yandaşları, güvenlik güçlerine ateş etti. Bunun üzerine çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, zırhlı araçlarla Orman ve Esentepe mahallelerine girdi. Esenyurt Mahallesi'nde sabaha karşı çıkan çatışmalar sırasında 22 yaşındaki Osman Alıcı öldü. Alıcı'nın cenazesi, sabah yakınları tarafından Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Alıcı'nın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından dün akşam saatlerinde Eski Kışla Mahallesi'ndeki Merkez Camisi'ne getirildi. Dini vecibeleri yerine getirildikten sonra Alıcı'nın cenazesi Orman Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan da katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Yüksekova'da Çatışmada Ölen Osman Alıcı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement