Yunan Başkonsolos Tsakiris'den, Muğla'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yunan Başkonsolos Tsakiris'den, Muğla'ya Ziyaret

Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiris, Muğla Valisi Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti.

03.03.2015 15:12

Yunanistan'ın İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiris, Muğla Valisi Amir Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiçek, Muğla'nın ilçelerine yakın adalardan gelen misafirleri evlerindeymiş gibi ağırladıklarını söyledi.

Muğla'nın sahip olduğu özelliklerle Türkiye ve dünyanın incisi olduğunu belirten Çiçek, "Türkiye'nin, bin 484 kilometre ile en uzun kıyı şeridine sahip kenti Muğla'da çeşitli turizm aktivitelerini misafirlerimize sunuyoruz. 2 havaalanı ve 9 deniz hudut kapısından gelen 3 milyonun üzerinde ziyaretçiye kentimizin güzelliklerini tanıtıyoruz" dedi.

Başkonsolosu Tsakiris ise Muğla'da bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, "İki bölgenin toplumlarının kaynaşmasını, birlikte çalışmalar yapılmasını istiyoruz. Yunanistan İzmir Başkonsolosluğu olarak da bu amaçla ziyaretlerde bulunuyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İkili sosyal, ekonomik ve kültürel konularda görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette D-Marin Yönetim Kurulu Üyesi Ali Erkan Bezirgan da yer aldı. Ziyaret sonunda Çiçek, Başkonsolos Tsakiris'e yöreye özgü bakır şekerlik hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yunan Başkonsolos Tsakiris'den, Muğla'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement