Yurtlar Arası Turnuva Bafra'da Başladı - Son Dakika
Yerel

Yurtlar Arası Turnuva Bafra'da Başladı

Yurtlar Arası Turnuva Bafra\'da Başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Samsun Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra’da başladı.

23.03.2015 13:21

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu(KYK) Samsun Bölge Müdürlüğü'ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra'da başladı.

Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu'nda yapılan törenle "Yurtlar Arası Futbol Turnuvası" start aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Ünsal Uludağ yaptığı açılış konuşmasında, "Arkadaşlar, bizler sizleri seviyoruz. Bu yıl 9.sunu düzenlediğimiz bu futbol turnuvası bizim için bir onur gurur kaynağıdır. Amasya'sı, Tokat'ı, Çorum'u, Sinop'u, Samsun'u ve ilçelerini ülkemizin yöremizin dört bir yanından herkesle dinç ve sporun ruhuna uygun olarak kardeşlik, dostluk, centilmenlik, hoş görü çerçevesi içerisinde faaliyetlerimizi bitireceğiz" dedi. Yurt müdürü Uludağ'ın konuşmasının ardından turnuvaya katılan yurtlara plaket verildi.

Günün ilk maçında Niksar Yurdu ile Merzifon Yurdu karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1 berabere biten müsabakanın ikinci yarısında rakibine üstünlük sağlayan Niksar, sahadan 2-1 galip ayrılarak tur atladı.

Bafra Şehir Stadyumu yanında bulunan Suni Çim Saha'da oynanacak olan maçlar 5 gün sürecek. Turnuvaya Bafra Milli Piyango, Tokat Niksar, Tokat Gaziosmanpaşa, Tokat Zile, Tokat Turhal, Samsun Karadeniz, Terme, Çarşamba, Çorum, Merzifon, Sinop ve Amasya yurt müdürlüklerinin futbol takımları katılıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurtlar Arası Turnuva Bafra'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement