Yurtta Kış - Son Dakika
Yerel

Yurtta Kış

Denizli Antalya karayolunda yüksek tonajlı araçların ilerlemede güçlük yaşaması nedeniyle 1 kilometre uzunluğunda araç konvoyu oluştu Manisa'nın Sarıgöl ve Kula ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yüksek mahallere ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

11.02.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli- Antalya karayoluna zincirsiz araçların girişine izin verilmezken, bazı tonajlı araçların ilerlemede güçlük yaşaması nedeniyle 1 kilometre uzunluğunda araç konvoyu oluştu.

Denizli'deki kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, zincirsiz ve çekici türü araçların şehirler arası yollarda seyretmesine izin verilmiyor. Denizli'de dün akşamdan bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran mevkisinde trafik kontrolü yapılıyor. Trafik ekipleri Gökpınar mevkinde oluşturduğu güvenlik noktasında tırlar, çekicilerin geçişine izin vermezken kar lastiği ve zinciri olan araçları da kontrol ettikten sonra seyrine izin veriyor.

Araçlarında zincir olmayan sürücüler, çevredekilerin yardımıyla tekerleklerine zincir takıyor. Tır sürücüleri ise araçlarının içerisinde ya da dinlenme tesislerinde geçiş izni verilmesini bekliyor

Bu arada Cankurtaran mevkisindeki kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolda ilerlemekte güçlük yaşayan ağır tonajlı araçlar ulaşımda çift yönlü olarak aksamalara yol açıyor. Araçların ilerlemede yaşadığı güçlük nedeniyle yolda yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda araç konvoyu oluştu.

MANİSA

Sarıgöl Belediye Başkan Yardımcısı Hamza İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede taşımalı eğitimin yapıldığı Şeyhdavutlar, Güneydamları, Kahramanlar, Yeniköy, Kızılçukur ve Karacaali mahalledeki yolların açık kalması için ekiplerin aralıksız çalışma yürüttüğünü belirtti.

Karacaali Mahallesinde bir garajın çatısı, 50 santimetreye ulaşan kar kalınlığı nedeniyle Yakup Dündar'a ait otomobil üzerine yıkıldı. Araçta maddi hasarın meydana geldi.

Manisa Kula'da devam eden kar yağışı nedeniyle 43 mahallenin yolları kapandı. Ekipler yolların tekrar ulaşıma açılması için çalışma başlattı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement