Zabıtanın İmajı Değişiyor - Son Dakika
Güncel

Zabıtanın İmajı Değişiyor

Zabıtanın İmajı Değişiyor

Samsun’da imaj değiştiren zabıta, belediyenin gülen yüzü oluyor.

10.04.2014 13:14

Samsun'da imaj değiştiren zabıta, belediyenin gülen yüzü oluyor.

İlkadım Belediyesi Zabıtası ilk icraatını Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde esnaflara karanfil dağıtarak gerçekleştirdi. Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, beraberindeki zabıta ekipleriyle birlikte esnafları gezerek 'hayırlı kazançlar' temennisinde bulundu. Ellerinde karanfillerle tüm işyerlerine uğrayan İlkadım Belediyesi Zabıta ekiplerinin bu tavrı karşısında esnaflar memnun kaldı. Zabıtaların bu güzel jesti karşısında mutlu olan esnaflar, zabıtanın bu tutumunun memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Zabıtanın belediyenin aynası olduğunu ifade eden İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, esnaflara iş başında yaptıkları karanfilli ziyareti, Türkiye'de bir ilk olarak gördüklerini kaydetti. Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un talimatı üzerine gönülleri kazanan belediye imajını tesis etmek için tüm diyalog kanallarını açtıklarını söyledi. Belediyenin vitrini olarak görülen zabıtanın gülen yüzünü hem esnafa hem de vatandaşa yansıtmak için ilk icraatlarını gerçekleştirdiklerini belirten İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Yılmaz, "Yapacağımız tüm çalışmalarımızı diyalogla çözeceğiz. Bizim için uyum önemli. Zabıtanın halk nazarındaki kötü imajını ortadan kaldıracağız. Zabıtamızın gülen yüzünü ortaya çıkaracağız" dedi.

İnsana değer bir anlayışı hakim kılacaklarını ifade eden Yılmaz, zabıta çalışanlarını hem insan ilişkileri hem de mevzuat konusunda eğitime tabi tutacaklarını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zabıtanın İmajı Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement