Zarrab'ın Avukatı Şeyda Yıldırım Tanıdık Çıktı - Son Dakika
Güncel - Operasyon

Zarrab'ın Avukatı Şeyda Yıldırım Tanıdık Çıktı

Reza Zarrab'ın avutkatlığını üstlenen Şeyda Yıldırım, eşi Ebru Gündeş'in yanı sıra yeraltı dünyasının tanınan ismi Alaattin Çakıcı'nın avukatıydı.

24.12.2013 09:02  Güncelleme: 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

17 Aralık'ta başlayan 'yolsuzluk ve rüşvet' operasyonu kapsamında tutuklanan iş adamı Reza Zarrab'ın avukatı tanıdık bir isim çıktı. Zarrab'ın avukatlığını üstlenen ve 'Herkesin savunmaya hakkı var' diyen isim Şeyda Yıldırım sanat ve yeraltı dünyasının tanınan isimlerine avukatlık yaparken Türkiye'nin sevilerek izlenen dizilerinden Kurtlar Vadisi'ndeki avukat Elif'in de esin kaynağı olduğu ortaya çıktı.

ÇAKICI'YI SAVUNMUŞTU

Zarrab'ın avukatlığını üstlenen Şeyda Yıldırım, yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın da avukatı. Şeyma Yıldırım haklarında bir dönem beraber oldukları söylenen Çakıcı ile ilişkileri oldukların kabul etmemiş ancak Çakıcı için için cezaevine 'Sim kartı' sokmaya çalıştığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlamıştı. Yıldırım iddiaları redderken "O kart benim ve cüdanımdaydı." açıklamasını yapmıştı.

KURTLAR VADİSİ'NDEKİ ELİF KAREKTERİNİN ESİN KAYNAĞI

Şeyda Yıldırım, Kurtlar Vadisi dizisinde 'avukat Elif'in de ilham kaynağı olarak biliniyor. Yıldırım, cezaevinde evlenen Sedat Peker'in de nikah şahitleri arasında yer almıştı.

Bununla beraber avukat Şeyda Yıldırım, Nesim Malki cinayetini azmettirmekten ve Türkbank ihalesine fesat karıştırılması davasında  Erol Evcil'i savunmuştı 

EŞİNİN DE AVUKATLIĞINI YAPMIŞTI

Yıldırım yeraltı dünyası önde gelen isimlerinin yanı sıra magazin ddünyasının önde gelem isimlerinde avukatlığını üstlenmişti. Şeyda Yıldırım Reza Zarrban'ın eşi  Ebru Gündeş'in yanı sıra Seda Sayan'ında avukatlığını üstlenmişti.

Yıldırım'ın yıllar önce verdiği röportajdan kısa bir alıntı:

"HERKİSİN SAVUNMA HAKKI VAR"

Şeyda Yıldırım, 1994'te başlamış Alaattin Çakıcı'nın davalarına girmeye. "Ömrüm yettikçe de devam ederim" diyor. Çakıcı ile aralarında aşk ilişkisi olduğu yolunda çıkan haberden sonra en çok annesinin tepki gösterdiğini söylüyor. Bürosunda sorularımızı yanıtlayan Yıldırım, "Bu davalar nedeniyle ailemden tepki alıyorum. Annem hâlâ bunu kabullenmiş değil. Endişe ediyor. Ama herkesin savunma hakkı vardır" diye konuşuyor.

"TEHDİTLERİ CİDDİYE ALMIYORUM"

Annesinden çok korktuğunu anlatan Yıldırım, "Ölüm tehditleri gelir ama bunları ciddiye almıyorum. Annem avukat olan babamdan alışkın ama ben kadınım" şeklinde konuşuyor. Yıldırım, Çakıcı'yla ilişkisi olduğuna dair iddiaları ise şöyle yanıtlıyor: "Türkiye'ye döndüğünde savunmaya hazırlanmak için sürekli görüşmeye gittik cezaevine. Sonra ilişkimiz olduğunu yazan haber çıktı. Annem benimle günlerce konuşmadı."

Zarrab\'ın Avukatı Şeyda Yıldırım Tanıdık Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel - Operasyon Zarrab'ın Avukatı Şeyda Yıldırım Tanıdık Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement