Zeytinburnulular Demokrasi İçin Meydanlarda - Son Dakika
Yerel

Zeytinburnulular Demokrasi İçin Meydanlarda

Zeytinburnulular Demokrasi İçin Meydanlarda

Zeytinburnu ilçe meydanında vatandaşlar demokrasi nöbetine devam ediyor.

06.08.2016 23:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu ilçe meydanında vatandaşlar demokrasi nöbetine devam ediyor. Demokrasi nöbetine katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnulular olarak Yenikapı'daki mitinge katılacaklarını belirtti.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlayan demokrasi nöbetlerine Zeytinburnulular devam ediyor. Zeytinburnu olarak Yenikapı'da mitingde olacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Murat Aydın, "Zeytinburnu olarak Yenikapı'da olacağız. Orada sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olacak. ve orada bir millet düşmanlarına karşı bir olduğunu, beraber olduğunu, birlikte olduğunu gösterecek. İnsanların yüreğine Yenikapı'dan hep birlikte inşallah beraberce korku salacağız" ifadelerini kullandı.

"Onlarca gazimiz ve yaralımız var"

Farklı görüşten herkesin demokrasi nöbetinde olduğunu vurgulayan Aydın, "Onlarca gazilerimiz ve yaralılarımız var. Ama inanıyorum ki ülkemizin geleceği çok daha güzel olacak. Güzel yaşatan bu acı arkasından daha da anlamlı şeylerin yaşanmasına neden olacak. İşte Zeytinburnu burada. Farklı görüşlerden, farklı düşüncelerden olan kardeşlerimizle bir araya geldik. Bunun bahtiyarlığı Cumhuriyet Halk Partili, Ak Partili, Milliyetçi Hareket Partili ve diğer görüşlerimizden olan kardeşlerimiz 15 Temmuz Meydanı'ndan demokrasi nöbetinde bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zeytinburnulular Demokrasi İçin Meydanlarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement