Zeytinyağı Fabrikasından Hırsızlığa 1 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Zeytinyağı Fabrikasından Hırsızlığa 1 Tutuklama

Zeytinyağı Fabrikasından Hırsızlığa 1 Tutuklama

İzmir'in Foça İlçesi'ndeki bir zeytinyağı fabrikasından gerçekleştirilen 1.5 ton zeytinyağı, 750 kilo zeytin, 700 litre motorin ve içinde 85 bin lira bulunan çelik kasa hırsızlığıyla ilgili İ.N. yakalandı.

22.02.2015 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Foça İlçesi'ndeki bir zeytinyağı fabrikasından gerçekleştirilen 1.5 ton zeytinyağı, 750 kilo zeytin, 700 litre motorin ve içinde 85 bin lira bulunan çelik kasa hırsızlığıyla ilgili İ.N. yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye zevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Foça'nın Ilıpınar Mahallesi'ndeki bir zeytinyağı fabrikasından geçen 5 Ocak'ta gerçekleşen hırsızlıkta; 1.5 ton zeytinyağı, 750 kilo zeytin, 700 litre motorin ve açılan çelik kasadan 85 bin lira para çalındı. Çalışma başlatan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, işyeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile MOBESE kameralarının kayıtlarını inceledi. Görüntülerden önce hırsızlığı gerçekleştiren kişinin kullandığı araç tespit edildi. Plaka Tanıma Sistemi'nden aracın kiralık olduğu belirlendi. Zanlının İ.N. olduğunu belirleyen jandarma, şüphelinin İzmir'in Torbalı ilçesinde bir bağ evinde kaldığını tespit etti. Bağ evine dün düzenlenen operasyon sonucu İ.N. yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen İ.N. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İ.N.'nin ayrıca Aliağa, Foça, Bayındır ve Çiğli ilçelerinde ev, işyeri ve otomobilden gerçekleştirilen 23 hırsızlık ile kamu malına zarar verme suçundan arandığı kaydedildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zeytinyağı Fabrikasından Hırsızlığa 1 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement