Ankara Emniyet Müdürlüğü, yaptığı 15 Temmuz paylaşımını bir süre sonra kaldırdı - Son Dakika
Hukuk

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yaptığı 15 Temmuz paylaşımını bir süre sonra kaldırdı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 15 Temmuz darbe girişimine ait yeni görüntüler yayınladı. Türkiye, Yargıtay'ın AYM üyelerine suç duyurusunda bulunmasını konuşurken gelen bu paylaşım, bazı kullanıcılar tarafından AYM'ye mesaj verildiğine yoruldu. Bir süre sonra söz konusu paylaşımın silindiği görüldü.

09.11.2023 22:23  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin yeni görüntülerine ilişkin yapılan paylaşım, bir süre sonra silindi. Silinen video, bir süre sonra yeniden paylaşıldı.

9 KASIM'DA YENİ 15 TEMMUZ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından, 15 Temmuz darbe girişimine ait yeni görüntüler yayınlandı. Paylaşımda "O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız" ifadeleri kullanıldı. Görüntülerde ise darbecilerin Ankara Emniyet Müdürlüğüne saldırı yaptığı anlar yer aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yaptığı 15 Temmuz paylaşımını bir süre sonra kaldırdı

"AYM'YE MESAJ VERİLİYOR" YORUMLARI YAPILDI

Yargıtay'ın Can Atalay davasına ilişkin Anayasa Mahkemesi üyeleriyle ilgili suç duyurusunda bulunması gündemdeyken yapılan bu paylaşım, bazı kullanıcılar tarafından "AYM'ye mesaj veriliyor" yorumlarına sebep oldu.

PAYLAŞIM BİR SÜRE SONRA SİLİNDİ

Sosyal medyada yapılan eleştirilen sonrası Ankara Emniyet Müdürlüğü, söz konusu paylaşımı sildiği görüldü.

YAKLAŞIK 3 SAAT SONRA YENİDEN PAYLAŞILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü, silinen videoyu yaklaşık 3 saat sonra,"O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız" notuyla yeniden paylaştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yaptığı 15 Temmuz paylaşımını tartışma yaratınca kaldırdı

YARGITAY, AYM ÜYELERİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Türkiye tarihinde bir ilke imza attı. Gezi Davası'nda tutuklandıktan sonra TİP'ten milletvekili seçilen Can Atalay hakkında hak ihlali olduğunu belirtip tahliye edilmesi yönünde karar veren Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

MUHALEFETTEN "DARBE GİRİŞİMİ" YORUMU

Konuyla ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu karar düpedüz bir darbe girişimi. Can Atalay'ı mağdur eden bir karardır ancak hedefindekiler Can Atalay ile sınırlı değildir. Anayasa'yı hiçe sayma, Anayasa'ya direnme, Anayasal düzeni ortadan kaldırma ve doğrudan bir kalkışma girişimidir Yargıtay eliyle" demişti.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, yaptığı 15 Temmuz paylaşımını bir süre sonra kaldırdı

Son Dakika Hukuk Ankara Emniyet Müdürlüğü, yaptığı 15 Temmuz paylaşımını bir süre sonra kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement