Kakava Hıdırellez Şenlikleri renkli görüntülerle başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Kakava Hıdırellez Şenlikleri renkli görüntülerle başladı

Kakava Hıdırellez Şenlikleri renkli görüntülerle başladı

Edirne'de her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Kakava Hıdırellez Şenlikleri, on binlerce turistin katılımıyla renkli görüntülerle başladı. Ziyaretçiler, Kakava ateşinin yakılmasına saatler kala Sarayiçi'ne akın etti ve Roman havası eşliğinde saatlerce süren eğlenceye katıldı. Şenlik, bugün yakılacak olan Kakava ateşiyle başlayacak ve yarın sabah saatlerine kadar devam edecek.

05.05.2023 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kakava Hıdırellez Şenlikleri renkli görüntülerle başladı

EDİRNE - Edirne'de her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde yurt içi ve yurt dışından on binlerce turistin katılımıyla gerçekleştirilen Kakava Hıdırellez Şenlikleri, renkli görüntülerle başladı.

Türkiye'nin çeşitli illerinden ve Yunanistan ile Bulgaristan başta olmak üzere birçok ülkeden Edirne'ye gelen on binlerce ziyaretçi, Kakava ateşinin yakılmasına saatler kala ateşin yakılacağı Sarayiçi'ne akın etti. Vatandaşların ve turistlerin 9/8 Roman havası eşliğinde saatlerce süren eğlencesi ortaya birbirinden renkli görüntüler çıkardı. Roman vatandaşların giydiği rengarenk kıyafetler de ilgi odağı oldu. Bugün yakılacak olan Kakava ateşiyle başlayacak şenlik, yarın sabah saatlerine kadar devam edecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Kakava Hıdırellez Şenlikleri renkli görüntülerle başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement