Yuvaya Dönmek"İn Galası 22 Ocak'ta Yapılacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Yuvaya Dönmek"İn Galası 22 Ocak'ta Yapılacak

Yuvaya Dönmek"İn Galası 22 Ocak\'ta Yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu "Yuvaya Dönmek"in galası, 22 Ocak'ta Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde yapılacak.

17.01.2014 15:24

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın yeni oyunu "Yuvaya Dönmek"in galası, 22 Ocak'ta Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde yapılacak.

Şehir Tiyatroları Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 22-26 Ocak tarihlerinde 1'i yeni olmak üzere 16 oyun sahnelenecek.

Beklenmedik bir anda nüfus mübadelesi ile yüzleşerek evini ve her şeyini kaybeden bir ailenin çöküşünü anlatan "Yuvaya Dönmek" adlı oyunu, Alessandra Paoletti yazdı ve yönetti. Oyunda; Emre Narcı, Esin Umulu, Işıl Zeynep Tangör, Ömer Barış Bakova, Özgür Kaymak Tanık, Selim Can Yalçın, Semah Tuğsel rol alıyor. Oyun, 22-26 Ocak'ta Musahipzade Celal Sahnesi'nde görülebilecek.

Musahipzade Celal Sahnesi'nde "Yuvaya Dönmek", Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım", Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde "Şark Dişçisi", Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde "Lysistrata Kadınlar da Savaşırsa" oyunları seyircinin karşısına çıkacak.

"Para" Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde, "Shakespeare" Ümraniye Sahnesi'nde, "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye" Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde, "Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt" Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde, "Ali Baba ve Kırk Haramiler" Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde, "Karagöz Tatlıcı" Ümraniye Sahnesi'nde, "Kedi ile Palyaço" Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde, "Boya Benek" Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde, "Fareli Köyün Kavalcısı" Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde, "Karagöz Balıkçı" Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu ve Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu sahnelerinde, "Çiçek Prenses" Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde ve "Uğurböceği" Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi'nde sahnelenecek.

Çocuk oyunları

Şehir Tiyatroları, ocak ayında çeşitli çocuk oyunlarını da küçük seyircileri için sahneleyecek.

Bu kapsamda, "Fareli Köyün Kavalcısı" Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde, "Ali Baba ve Kırk Haramiler" Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde, "Karagöz Tatlıcı" Ümraniye Sahnesi'nde, "Üç Kardeş ve Muhteşem Kurt" Kadıköy Haldun Taner Sahnesi'nde, "Çiçek Prenses" Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde, "Karagöz Balıkçı" Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi ve Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi'nde, "Kedi ile Palyaço" ile "Boya Benek" Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde, "Uğurböceği" Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yuvaya Dönmek'İn Galası 22 Ocak'ta Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement