Nurgül Yeşilçay: Beni Manitamla Çekmeyin - Son Dakika
Magazin

Nurgül Yeşilçay: Beni Manitamla Çekmeyin

Nurgül Yeşilçay: Beni Manitamla Çekmeyin

Sevgilisi Tolga Çelik ile Çeşme'de tatil yapan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, gazetecilere "Beni manitamla çekmeyin" diye takıldı.

02.09.2013 06:03  Güncelleme: 09:19

Birbirimizi çok seviyoruz

Emre Altuğ, eşi Çağla Şıkel ile ayrılacakları yönündeki dedikodulara Alaçatı'da cevap verdi. Aralarında bir problem olmadığını belirten Altuğ, "Biz birbirimizi çok seviyoruz ancak inatla ortalıkta ayrılacağımıza dair dedikodular geziyor. Karar verdik, birbirimizi daha çok seveceğiz!" dedi. Altuğ, eşinin Alişan ile yeniden aynı projede yer almasıyla ilgili olarak ise şöyle konuştu: "Tekrar birlikte çalışmalarına sevindim." Ünlü şarkıcı, kendisinin de yakında bir müzik programına başlayacağını söyledi.

Misafir ağırladı

Yıllarca Avustralya'da yaşadıktan sonra iki oğluyla Türkiye'ye dönen Tanyeli, ikinci vatanı ile bağlarını koparmadı. Tanyeli, geçtiğimiz günlerde Avustralya'dan kendisini görmek için gelen arkadaşlarını Bodrum'da ağırladı.

Sevgilimle çekmeyin!

Nurgül Yeşilçay, Çeşme'de tatil yapıyor. Yeşilçay'a beş günlük tatilinin son gününde, sevgilisi Tolga Karaçelik de eşlik etti. Güzel oyuncu, gazetecilere "Beni manitamla çekmeyin" diye takıldı.

Kozanoğlu hararet yaptı!

Milli sörfçü Bora Kozanoğlu, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da dostları ile yemekteydi. Kozanoğlu'nun hararetli konuşması dikkatlerden kaçmadı.

Takı baktı

Çeşme'de tatiline devam eden Doğa Rutkay, alışveriş tutkunu çıktı. Alaçatı sokaklarında gezintiye çıkan güzel oyuncu, takı mağazalarını tek tek dolaştı. Rutkay, yanına gelen bir hayranının "Ben de yanınızda olayım, şöhretinizden yararlanmış olurum" demesi üzerine kahkahayı patlattı.

Spordan geldi

İlker İnanoğlu ve sevgilisi Zeynep Mutlu, Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün Maçakızı Hotel'in iskelesinde görüntülenen çift, spor sonrası barda oturup soğuk bir şeyler içti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Nurgül Yeşilçay: Beni Manitamla Çekmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement