Edip Akbayram Amasralıları Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Edip Akbayram Amasralıları Coşturdu

Edip Akbayram Amasralıları Coşturdu

Ünlü sanatçı Edip Akbayram Amasra Temmuz'u Kültür Sanat Günleri kapsamında konser verdi.

04.07.2013 10:48

Ünlü sanatçı Edip Akbayram Amasra Temmuz'u Kültür Sanat Günleri kapsamında konser verdi.

Amasra Mendirek mevkiinde saat 21.00'de başlayan konsere; Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kurucaşile Kaymakamı, Ahmet Gazi Kaya, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ve yüzlerce vatandaş katıldı. Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Başkan Emin Timur, Edip Akbayram'a çiçek ve plaket takdim etti.

Ünlü sanatçı Edip Akbayram Amasralıları şarkılarıyla coşturdu. Ünlü sanatçıyı yakından görmek isteyen hayranlarının limanda bulunan teknelere çıkması ilginç görüntüler oluşturdu. Konser sırasında vatandaşlar, "Her yer Taksim her yer direniş" sloganı attı.

"AMASRA'YA İLK DEFA GELDİM"

Ünlü sanatçı Edip Akbayram, Amasra'ya ilk defa geldiğini ifade ederek, "Ben 20 defa Türkiye'yi gezdim. 45 senedir sanatın içindeyim. 2 defa da dünyayı gezdim ama ilk defa Amasra'ya geliyorum. Tabii heyecanlıyım, Amasra'nın turizm kapasitesini biliyorum. Kentsel olarak çok güzel görünümü olduğunu biliyorum ama her ne hikmetse başkanımıza kısmet olmuş. İlk defa Amasra'ya geldik. Bu akşam kültürü paylaşacağız Amasralılarla" dedi.

Amasra Belediye Başkanı Emin Timur ise, "Biz de teşekkür ediyoruz. Lütfettiler, Edip Bey'i burada görmek büyük bir mutluluktur. Amasra halkı da büyük bir mutluluk duyacak. Zaten Edip Bey'in çok büyük bir hayranıyım" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Edip Akbayram Amasralıları Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement