Hülya Avşar Fena Dağıttı - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar Fena Dağıttı

Hülya Avşar Fena Dağıttı

Altın Portakal'ın jüri başkanı Hülya Avşar, Hillside Otel'de verdiği partide fena dağıttı.

14.10.2012 06:03  Güncelleme: 15:51

Altın Portakal'ın jüri başkanı Hülya Avşar, Hillside Otel'de parti verdi. Jürideki arkadaşları Ayşegül Aldinç, Erdil Yaşaroğlu ve Selçuk Yöntem çılgınca eğlendi.

HÜLYA AVŞAR KAPANIŞ TÖRENİNE DE DAMGA VURDU

Sanatçı Hülya Avşar, Ulusal Uzun Metraj Film Jüri Başkanı olduğu 49. Altın Portakal Film Festivalinin ödül töreninde ilgi odağı olmuştu.

Kırmızı halıdan geçişi sırasında basın mensupları ve halk tarafından büyük ilgi gören Hülya Avşar, eleştirip festivalden attıracağını söylediği iddia edilen Derin Düşünce filmiyle ilgili soruları cevaplandırmıştı.

Kıyafeti, yanındaki korumalar ve üzerindeki pırlanta takılarla dikkat çeken Hülya Avşar, "Bütün filmler güzeldi ancak bir tanesi 16-18 yaş üzeriydi. Ben bütün toplumun izleyebileceği filmlerle ilgilendim. Bilmediğim bir konuyu işlemişlerdi. Her şeyi ile başarılı ama içerik açısından eleştirdim. Sözlerimin arkasında duruyorum, sanırım izleyince siz de anlayacaksınız" demişti.

Kapanış gecesinin onur konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, kırmızı halı üzerinden sanatçı İlyas Salman ile birlikte yürümüştü.

Antalya Büyükşehpr Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve İl Başkanı Devrim Kök'ün de eşlik ettiği Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının yoğun ilgisi ve vatandaşların sevgi gösterileri arasında törenin yapılacağı Cam Pramit'e girmişti.

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hülya Avşar Fena Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement