Kaynana, gelinine "Kocamı ayarttın" dedi; stüdyo bir anda karıştı - Son Dakika
Magazin

Kaynana, gelinine "Kocamı ayarttın" dedi; stüdyo bir anda karıştı

Son dönemlerde gündüz kuşağı programlarında yaşanan olaylara bir yenisi daha eklendi. Didem Arslan Yılmaz'ın sunumuyla ekrana gelen 'Benden vazgeçme' programında kaynananın, gelinine "Sen benim kocamı baştan çıkarttın" suçlaması stüdyoda tansiyonu yükseltti.

01.10.2021 17:50  Güncelleme: 21:23

Gündüz kuşağı programlarında izleyici kitlesini çekmek için ilginç konular işlenmeye devam ediyor. Son olarak Didem Arslan Yılmaz'ın programında gelin ve kaynana arasındaki tartışma ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

"BENİM KOCAMI BAŞTAN ÇIKARTTIN"

Programda gelin Akasya'nın 13 yaşında halasının oğlu tarafından istismara uğradığını söylemesi izleyenlerin kanını dondurdu. Kayınvalide ise bu sözler üzerine, "Benim kocamı baştan çıkarttın" deyince, stüdyo karıştı. Gelin Akasya bu ifadeler karşısında dayanamayarak, kayınvalidenin üzerine yürüdü.

"13 YAŞINDA İSTİSMARA UĞRADIM"

Gelin Akasya yaptığı açıklamada, "Ben 13 yaşında sadece 13 yaşında halamın oğlu tarafından istismara uğradım. Gittim babamlara anlattım. Karakola gittik ve şikayette bulundum. Halamın oğlu ceza aldı. Siz doğru bir insansınız değil mi? sözlerine karşılık kayınvalide "Kocamı baştan çıkarttın kızım sen." diye karşılık verdi. Gelin ise "Ben burada susuyorum." dedi.

STÜDYO KARIŞTI, DİDEM ARSLAN YILMAZ MÜDAHALE ETTİ

Bunun üzerine dayanamayan gelin, "Beni çıldırtma" diyerek, kayınvalidenin üstüne yürüdü. Öfkeli gelin ve kayınvalideyi stüdyodakiler sakinleştirdi. Didem Arslan Yılmaz olaya müdahale ederek, Herkes sakin olsun, sakin sakin konuşsun. Bu çok ağır bir iddia. Benim kocamı baştan çıkardı diyorsunuz. Ama Akasya "Ben böyle bir şey yapmadım" diyor. Akasya'yı dinleyelim" ifadelerini kullandı.

"BANA İFTİRA ATIYORSUN"

Akasya ise "Eğer öyle bir şey varsa ben öyle bir hata yaptıysam o zaman ben ana değilim. Ben sana bir şey diyeyim mi; Kocan burada her şeyi duyacak diye sen iftira atıyorsun." dedi.

Kaynana, gelinine "Kocamı ayarttın" dedi; stüdyo bir anda karıştı

Son Dakika Magazin Kaynana, gelinine 'Kocamı ayarttın' dedi; stüdyo bir anda karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Bulent Cebeci: Derhal kaldırılmalı bu tür ahlaksızca yapılan programlar 135 3 Yanıtla
  • Zeynep Nursen: Evlilik programlarını özledik bu programlar tamamen dejenere 37 3 Yanıtla
  • Meryem Kahveci: nasıl bir rezillik yarabbim sen bizleri ve çoçuklarımızı bu pislik zihniyetlerden koru yarabbi rtük nerde acaba 8 1 Yanıtla
  • Esra Gündüz: Hehh dökün pisliklerinizi dökün aferin size. Rezillik diz boyu 3 0 Yanıtla
  • İsmail Çankal: Boş programlar hiç kimseye hayrı yok. 0 0 Yanıtla
  • Murat oğuz Karacabey: Bu rezillik. Bu saçma programlari kaldırın. RTÜK nerede. Niye bu terbiyesizlere müdahale etmiyor. Böyle saçma programlar yüzünden aile kavramı kalmadı. Biri çıkar kocamı ayartin der. Biri çıkar eşimi pislik yaparken gördüm der. Kiyamet bunlar yüzünden kopacak. Aile kavramı mi braktiniz,büyükler büyük olmaktan çıkmış, küçüklerde sadece rezillik diz boyu bunun adına medeniyet dersiniz parklarda daha küçük çocuklarınız öpüşürken okula gider sanırsınız. Azıcık çocuklari takip edin 0 0 Yanıtla

Advertisement