Mustafa Alabora: Sanatçılara 'Ulan' Demeyin İyi Olmaz - Son Dakika
Magazin

Mustafa Alabora: Sanatçılara 'Ulan' Demeyin İyi Olmaz

Mustafa Alabora: Sanatçılara \'Ulan\' Demeyin İyi Olmaz

Mustafa Alabora, Nejat Uygur'un cenaze töreninde, Başbakan Erdoğan'ın AK Parti Grup toplantısındaki 'Ulan' sözüyle ilgili olarak açıklama yaptı.

21.11.2013 13:55  Güncelleme: 14:43

Ünlü tiyatro oyuncusu Nejat Uygur'un, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen töreninde konuşan Mustafa Alabora, Başbakan Erdoğan'ın 'ulan' sözüyle ilgili açıklama yaptı.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü tiyatro oyuncusu Nejat Uygur, Teşvikiye Camii'nde son yolculuğuna uğurlandığı törene, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçılardan ise Sümer Tilmaç, Mahsun Kırmızıgül, Mustafa Alabora'nın yanı sıra çok sayıda isim katıldı.

Tören sırasında Ömer Çelik ve Egemen Bağış'ın ardından Mustafa Alabora da bir konuşma yaptı.

"SANATÇILARA 'ULAN' DENMESİ NEJAT AĞABEYİN ÖLÜMÜ KADAR ÜZDÜ"

Mustafa Alabora da "Türk tiyatrosunun geleneksel oyunculuğunun çok önemli bir mirasını kaybettik. Ama beni, Nejat ağabey 7 senedir acı çekiyordu, beni daha çok üzen bir şey var. Dün Başbakan'ın mecliste 'Ulan hepiniz oradaydınız be' diye sanatçılara hitaben konuşması, Nejat ağabeyin ölümü kadar beni üzdü.

"SANATÇILARA 'ULAN' DEMEYİN İYİ OLMAZ"

Umarım, bu ayrıştırıcı dil düzelir ve bu güzel ülkede kardeşçe, mutlu yaşamamız iyi olur. Buradan Başbakan'a diyorum ki, sanatçılara ulan demeyin, iyi olmaz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Mustafa Alabora: Sanatçılara 'Ulan' Demeyin İyi Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement