'Türkler Kürtlerle Eşit Olmak İstemiyor' - Son Dakika
Medya

'Türkler Kürtlerle Eşit Olmak İstemiyor'

\'Türkler Kürtlerle Eşit Olmak İstemiyor\'

Lale Mansur: Türkler, Kürtlerle aynı statüye gelmek istemiyor.

05.04.2013 23:15  Güncelleme: 12:26

Başbakan Erdoğan'ın, Kürt sorunu ve PKK'nın silah bırakmasına ilişkin çözüm süreciyle ilgili 63 kişilik Akil İnsanlar Heyeti ile buluşmasının yankıları sürüyor.

Heyette Orhan Gencebay ile Kadir İnanır'ın yanı sıra ilgi çekici isimlerden biri de kuşkusuz ünlü sanatçı Lale Mansur oldu.

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

Habertürk'te Ece Üner'in konuğu olan Mansur "Neden barışı istemiyorlar anlamıyorum. Türkler Kürtlerle eşit meşit olmak istemiyor" gibi gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu.

Muhalefetin çözüm sürecine ilişkin tutumunu eleştiren Lale Mansur "her vatandaşın eşit olmasını neden anlamıyorlar. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

İşte Lale Mansur'un açıklamaları;

"TÜRKLER KÜRTLERLE EŞİTLİK İSTEMİYOR"

"Bugüne kadar ayrıcalıklı olan hep Türkler'di. Bu ayrıcalığı paylaşmak veya Kürtlerle aynı statüye gelmek istemiyorlar. Geçenlerde CHP'li bir vekil (Birgül Ayman Güler) "ben kabul etmiyorum" diyor. Tabi ki bunu anlıyorum. Bütün ayrıcalıklar sizdeydi, bunu da paylaşmak istemiyorlar. Anlıyorum bunu. Türkler Kürtlerle eşit meşit olmak istemiyor."

Mansur, sözlerinin sonundaki "Türkler Kürtlerle eşit meşit olmak istemiyor" cümlesine son anda "bazıları tabi" de ekleme yaptı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya 'Türkler Kürtlerle Eşit Olmak İstemiyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement