Bandırma'da Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Otomobil

Bandırma'da Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Bandırma\'da Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, otomobilin çarptığı Sevgi Akdağ ve Zülfiye Demirci hayatını kaybetti. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan sürücü ise gözaltına alındı.

15.09.2023 08:08  Güncelleme: 08:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde otomobilin çarptığı Sevgi Akdağ (50) ile Zülfiye Demirci'nin (48) piknik dönüşü, otobüse binmek için yolun karşısına gereçerken hayatlarını kaybettiği öğrenildi.

Kaza, 13 Eylül'de saat 20.00 sıralarında Bandırma- Çanakkale kara yolu kırsal Bezirci Mahallesi'nde meydana geldi. İlçe merkezinden Çanakkale istikametine seyreden S.K.'nin (53) kullandığı otomobil, yaya olarak yolun karşısına geçen Sevgi Akdağ ile Zülfiye Demirci'ye çarptı. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelere rağmen Sevgi Akdağ ile Zülfiye Demirci hayatını kaybetti. Gözaltına alınan otomobil sürücü S.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2 çocuk annesi Zülfiye Demirci, dün Gönen'de toprağa verilirken, yine 2 çocuk annesi olan Sevgi Akdağ'ın cenazesinin de bugün Edincik Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

YOLUN KARŞISINDAN OTOBÜSE BİNECEKLERDİ

Kara yolundan karşıya geçerken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitiren Zülfiye Demirci ile Sevgi Akdağ'ın, 3 arkadaşlarıyla birlikte Gölyaka Mahallesi'nde gittikleri piknikten Bandırma'ya döndükleri ve arkadaşlarının otomobilinden inerek, Gönen ilçesine gidecek otobüse binmek için kara yolundan karşıya geçmek istedikleri belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Otomobil Bandırma'da Otomobil Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement