AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti - Son Dakika
Politika

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Ticaret ve Sanayi Odası\'nı ziyaret etti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Biga OSB Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Borazan ile sanayici iş insanları katıldı. Gider, toplantıda OSB'lerin desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, Biga'da lojistik ve yan sanayi konularında çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

21.09.2023 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TSO) ziyaret etti.

Aynı zamanda Biga OSB Yönetim Kurulu Başkanı da olan Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Borazan ile sanayici iş insanları katıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Gider, burada yaptığı konuşmada, ciddi sayıda insana istihdam sağlaması, bulundukları bölgelere katkıları ve ekonomik getirileri açısından son derece önemli bir yere sahip olan OSB'lerin desteklenmelerinin son derece önemli olduğunu vurguladı.

İş yapan insanlarla iş konuşmanın keyifli olduğunu dile getiren Gider, "OSB'nin yapısını hiç bozmadan 2,3,4'üncü etaplarının da yapılması lazım. Başka yerlere OSB yapmanın anlamı yok. Burada lojistik de oturacak, yan sanayi de oturacak." dedi.

Şadan Doğan da 1973 yılında kurulan odanın bu yıl 50. yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, 1700 üyesi bulunan oda hakkında bilgi vererek, "50. yıldönümümüzde Çanakkale ekonomisine, 100. yıl dönümümüzde de Türkiye ekonomisine katma değer yaratmak tek amacımız. Biga'mızın en büyük sıkıntısı lojistik." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement