AK Parti'de Eskişehir Başkan Adayları Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti'de Eskişehir Başkan Adayları Değerlendirme Toplantısı

AK Parti\'de Eskişehir Başkan Adayları Değerlendirme Toplantısı

AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından, Millî Eğitim Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can ile AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan bir araya geldi.

21.01.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından, Milli Eğitim Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Milletvekilleri Salih Koca, Ülker Can ile AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harun Karacan ve AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in Eskişehir ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna açıklamasının ardından Milli Eğitim Bakanı ve Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı başkanlığında toplanan heyet, seçim hazırlıklarında gelinen noktayı değerlendirdi. Toplantıda, Eskişehir'de düzenlenecek aday tanıtım toplantısına ilişkin detaylar da ele alındı.

Bakan Avcı, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, adayların Eskişehir'e hayırlı olmasını diledi. Nabi Avcı "Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, milletvekillerimiz, il başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ile seçim çalışmalarımızı ve hazırlıklarımız bir kez daha gözden geçirdik. Umut ediyorum iyi bir seçim süreci geçireceğiz ve 30 Mart akşamı Eskişehir'de; hem Büyükşehir'de hem de ilçelerimizde hak ettiğimiz başarıyı kazacağız" dedi.

Bakan Avcı, Eskişehir'de düzenlenecek aday tanıtım toplantısına kendisinin de katılacağını sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'de Eskişehir Başkan Adayları Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement