AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Politika

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi'nin Şubat Ayı Toplantısı, AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu Başkanlığında Gerçekleştirildi.

23.02.2008 20:13

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi'nin Şubat ayı toplantısı, AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Gaziantep Milletvekili Özlem Müftüoğlu'nun yanı sıra AK Parti Kilis Milletvekillileri Hasan Kara, Hüseyin Devecioğlu, AK Parti Kilis İl Başkanı Ahmet Salih Dal, Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tanrıaşkı, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, toplantıda yaptığı konuşmasında, AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin dünyadaki itibarının arttığını vurgulayarak, "Ordumuz, Irak'ın içerisine girerek PKK aman vermemektedir. Rabbim, kahraman ordumuza yardımcı olsun. Türk milleti olarak arkalarındayız. Kendilerini dua ediyoruz. AK Parti'nin hedefi, PKK terörünü kökten bitirmektir. Eskiden olsa Irak'a girebilir miydik? Dünya ayağa kalkardı. Ama şimdi herkes bu haklı mücadelemizde bizim yanımızdadır. Buradan tüm Kilisliler'e sesleniyorum. Kilisli olup da yurdun çeşitli yerlerinde üniversitelerde çalışan akademisyenleri şehrimize getirmemiz gerekiyor. Kilis'e gelip üniversitemizde hocalık yapacak akademisyenlerin gelmesi için hepimiz elimizden geleni yapacağız. Sizlerin bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Kilis'te, bir arazi furyası var. 5.5 aydır yoğun bir şekilde arazi satışı var. Televizyon kanallarında gazetelerde sürekli haberler çıkıyor. Bu arazileri satın alanları devlet biliyor. Bazıları dedi kodu üretip duruyor. Yok Yahudi alıyormuş, yok Ermeni alıyormuş. Alanlar ne Yahudi ne de Ermeni, alanlar Türk vatandaşı" diye konuştu.

Kilis milletvekili Hüseyin Devecioğlu ise, 50 yılda yapılan hizmetten daha fazlasının AK Parti iktidarında 5 yıl içerisinde yapıldığını söyleyerek, "Geçmişte gerçekten büyük hizmetler yaptık. İl başkanlığım döneminde yakınen biliyorum. Şimdi milletvekili olarak da hizmetin artarak sürmezi için çalışıyoruz. Kilis'te, her seçimlerde çıtayı biraz daha yukarıya çıkarıyoruz. Şimdi hedefimiz 3 ilçe ve 1 de belediyeyi olarak çıtamızı daha yukarıya çıkarmaktır. Çıtayı hiç düşürmedik. İnşallah bundan sonrada düşürmeyeceğiz. Allah'ın izni ile yerel seçimlerde hem Kilis'te hem de Türkiye genelinde büyük başarılara imza atacağız. Bunu tüm partililerimiz ve halkımız ile birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut da, "Kilis'te bir çok hizmete imza attık. Kilisliler, evlerine tankerlerle su alıyordu. Arıtma tesisini kurarak su problemini kökten çözdük. Su sıkıntısı kalmamıştır. Üstelik damacana kalitesinde şehre su veriyoruz. 864 toplu konut yaparak konut sıkıntısının giderilmesine çalıştık. Eskiden traktörlerle çöp toplanıyordu. Buna da son verdik. Yeni modern arabalar aldık. Allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

(MAD-TB-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement