AK Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun - Son Dakika
Politika

AK Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun

AK Parti\'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun

Beylikdüzü'nde AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun oldu.

25.01.2014 14:19

Beylikdüzü'nde AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun oldu. Mevcut Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un tekrar aday olduğunu AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu açıkladı.

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, aday ilan edilmesinin ardından ilk toplantısını Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenledi. Toplantıya AK Parti'liler büyük ilgi gösterirken, vatandaşlar salona sığmakta güçlük çekti.

Konuşmasında, gördüğü kalabalık karşısında memnun olduğunu belirten Başkan Uzun, "Dünyanın, Türkiye'ye ihtiyacı var. Türkiye'nin de huzura, barışa, istikrara, sevgiye, saygıya, hoşgörüye kısacası Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti'ye ihtiyacı var. Başbakanımızla 28 yıldan beri aktif siyasetin içerisindeyim, Bütün kalbimle inanarak söylüyorum ki 10 tane canım olsa hepsini Başbakanımıza veririm. Çünkü; biz Başbakanımızın bu ülke için, millet için, insanlık için verdiği mücadeleyi görüyoruz" dedi.

AK Parti ile Türkiye'nin, yüzyıllardır hayalini kurduğu projelerin bir bir hayata geçtiğini de ifade eden Başkan Uzun, "Türkiye'nin büyümesi birilerini rahatsız ediyor ve bu gidişi durdurmak istiyorlar. Ancak başarılı olamayacaklar ben bütün kalbimle şuna inanıyorum; hala bugün, AK Parti'yi, Başbakanımızı anlayamayanlar varsa onlar yarın anlayacaklar, Ak Parti önce Türkiye diyenlerin partisidir" diye konuştu.

AK Parti İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının Pazar günü saat 14.00'de Sinan Erdem Spor Kompleksi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağını da söyleyen Başkan Yusuf Uzun, "Tüm vatandaşlarımızı bu heyecana ortak olmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Uzun'u tebrik ederek konuşmalarına başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve AK Parti İlçe Başkanı Nevzat Demiröz ise, 30 Mart yerel seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Hepimiz AK Parti'liyiz tek yürek olacağız durmak yok hizmete devam" dediler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Yusuf Uzun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement