Bakan Çağlayan Organ Nakli Bekleyen Gence Sahip Çıktı - Son Dakika
Politika

Bakan Çağlayan Organ Nakli Bekleyen Gence Sahip Çıktı

Bakan Çağlayan Organ Nakli Bekleyen Gence Sahip Çıktı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in Mut ilçesinde, karaciğer nakli bekleyen Hasan Sarı'ya sahip çıktı.

22.01.2013 12:07

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'in Mut ilçesinde, karaciğer nakli bekleyen Hasan Sarı'ya sahip çıktı.

Hastalığından dolayı çalışamayan 1,5 yıllık evli olan Hasan Sarı, rahatsızlığının bir yıl öncesi karın ağrısıyla başladığını belirterek, "Hastaneye gittiğimde böbreklerinde taş var dediler. Daha sonra yapılan tetkikler sonucu karaciğer sirozu olduğumu öğrendim. Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyorum. Karaciğer nakli için beni sıraya aldılar ama hala bir sonuç çıkmadı. Hastalığım gün geçtikçe ilerliyor" dedi.

Devamlı kontrole gittiğini söyleyen Sarı, maddi durumlarının iyi olmadığını belirterek, "Evim kira, kontrol masrafları ve evimin masraflarını ödeyemez duruma düştüm. Şu an en çok isteklerimden biri yapabileceğim bir işte çalışmak. Hastalığımdan dolayı bana iş veren yok. Ne yapacağımı şaşırdım. Yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

Hasan Sarı'nın basında yer alan yardım çağrısına Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan kayıtsız kalmadı.

Bakan Çağlayan'ın danışmanının kendisini telefonla aradığını belirterek, "Beni tedavi olmak istediğim Malatya'daki İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne gönderdiler. Şuanda burada tedavi görüyorum. Çok sevinçliyim bakanımız bana sahip çıktı" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bakan Çağlayan Organ Nakli Bekleyen Gence Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement