CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma başlatıldı - Son Dakika
Politika

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma başlatıldı

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma başlatıldı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun TSK'ya yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlattı. Tanrıkulu hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' ve 'Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçlarından fezleke hazırlandı ve Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

14.09.2023 18:05  Güncelleme: 18:06

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlatılan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında, katıldığı TV programında TSK'yı hedef alan sözleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Tanrıkulu hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' ve 'Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama'  suçları yönünden hazırlanan fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi. Başsavcılıktan yapılan açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosunca soruşturma başlatılan 28'nci Dönem Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında, 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' ve 'Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama' suçları yönünden tanzim olunan fezleke Adalet Bakanlığına gönderilmiştir" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement