CHP Van Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kongresi - Son Dakika
Politika

CHP Van Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kongresi

CHP Van Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kongresi

VAN (IHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kongresi yapıldı.

28.03.2012 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DCB-SIY/28-MAR-0197-2D23

-

(FOTOĞRAFLI)

ŞABETTIN AKKUŞ

VAN (IHA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kongresi yapıldı.

Bir düğün salonunda yapılan kongreye, CHP Van İl Başkanı Cemal Sen, delegeler ve partililer katildi. Kongrede bir konuşma yapan CHP Van İl Başkanı Cemal Şen, Türkiye ve Van gündemindeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 23 Ekim ve 9 Kasım'da yaşanan iki büyük deprem ile binlerce insanin mağdur olduğunu belirten Sen, "Yaşadığımız depremlerde yoldaşlarımızı, sevdalılarımızı kaybettik. Aileler parçalandı" dedi.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşanan olayla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Sen, "Uludere'de katledilen insanlar için taziyeye gitmek isteyen Genel Başkanımıza Van'da helikopter tahsis edildi. Helikopterin kendisini sabah Erciş'e, oradan da Uludere ilçesine götüreceği bildirildi. Ancak gece karanlık güçler devreye girdi ve 'Kılıçdaroğlu'na helikopter vermeyeceksiniz' dendi. Onlar sandılar ki helikopter vermedikleri için biz taziyeye gitmeyeceğiz. Biz sabah araçlarımıza binip karayolu ile Uludere'ye

gittik ve vatandaşın yanında olduk.

Yapılan konuşmaların ardından gündemin diğer maddelerine geçildi. Faaliyet raporların okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Abdi Erörs Merkez İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Van Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement