Cizre'nin 27 Yaşında, Rekor Oyla Seçilen Başkanı - Son Dakika
Politika

Cizre'nin 27 Yaşında, Rekor Oyla Seçilen Başkanı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 27 yaşındaki Leyla İmret, yüzde 83 oy oranı ile Türkiye'nin en genç belediye başkanları arasına girdi.

31.03.2014 15:49  Güncelleme: 16:16

Şırnak'ın 32.137 seçmenin olduğu Cizre ilçesinde yüzde 83 oy oranı ile başkan seçilen Leyla İmret, Cizre doğumlu. 5 yaşındayken babasının öldürülmesi sonrasında, annesi ile Mersin'e göç eden İmret bir süre sonra akrabalarıyla Almanya'ya gitti.

BREMEN'DEN DÖNÜP, NEDEN BELEDİYE BAŞKANI OLDU?

Bremen'de okuyan İmret, belediye başkanlığına girmesinin sebeplerinden birini, 22 yıl sonra babasının mezarını ziyaret etmek olduğuna işaret ediyor.

"HAYALİNDE HEP CİZRE'YE DÖNMEK VARDI"

Almanya'dayken hayalinde hep Cizre'ye dönmek olduğuna işaret eden İmrek, eğitim gördüğü Bremen ile Cizre arasında köprü olacağını söylüyor. İmret, İngilizce ve Almanca biliyor.

EŞ BAŞKAN MODELİ

Belediye başkanlığı seçimlerine eş başkan modeli ile giren BDP 'nin Cizre'de Leyla İmret ile birlikte belediyeyi yönetecek ikinci isim Kadir Konur.

Cizre\'nin 27 Yaşında, Rekor Oyla Seçilen Başkanı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Cizre'nin 27 Yaşında, Rekor Oyla Seçilen Başkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • baran: Orasi cizra botan berivan leyla gibi aslan kizlari vardir 28 23 Yanıtla
  • Berk: Bende BDP ye katılacağım..Çok güzel kadınları var.. 9 36 Yanıtla
    coşkun serhat: bizim partimizin kapısı herkese açık buyrun gelın ama once zihniyrtini değiştir on yargılarindan kurtul oyle gel 0 0 by meçhul: berk ava giderken av olmayasın dikkat et 0 0 Berk: Anlaşıldı..Siz bu şekilde yaklaşıyorsanız insanlara ben yerimde kalayım daha iyi.. 0 0 GEWDAN: ANNEN TEMİZ OLSAYDI İNAN BÖYLE YAZI YAZMAZDIN..... 0 0 Berk: Arkdaşlar ben sizleri laftan anlayan cahil omayan insanlar olarak bilirdim..Yanılıyormuyum..Benim kastettiğim kötü birşey değildi..Neden yanlış anladınız çözemedim :(...Neyse sorun değil..Zorla katılmıyoruz istemezseniz 0 0
  • kayserili: pkk lıları sevmem ama. bu kızı sevdim çok tatlı ya... 16 28 Yanıtla
  • ahmet türk bırçi: ne anlarsa kevaşe 12 31 Yanıtla
  • ciho: iki gün sonra kaçar 12 30 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement