Dışişleri Bakanlığı önünde ABD'li Bakan Blinken'e Filistin protestosu - Son Dakika
Politika

Dışişleri Bakanlığı önünde ABD'li Bakan Blinken'e Filistin protestosu

Ankara'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Antony Blinken'in Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere geldiği sırada, Dışişleri Bakanlığı önünde toplanan farklı sivil toplum kuruluşları, Blinken'i ve Filistin'e askeri harekat düzenleyen İsrail'i protesto etti. Protestocular, pankartlar ve Filistin bayraklarıyla slogan atarak eylemlerini Blinken'in Ankara'dan ayrılıncaya kadar sürdüreceklerini belirtti.

07.11.2023 01:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Dışişleri Bakanlığı önünde ABD'li Bakan Blinken'e Filistin protestosu

ANKARA - Dışişleri Bakanlığı önünde toplanan farklı sivil toplum kuruluşları, Ankara'da bulunan Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Filistin'e askeri harekat düzenleyen İsrail'i protesto etti.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Görüşmelerin sürdüğü sırada Dışişleri Bakanlığı önünde toplanan farklı sivil toplum kuruluşlarından vatandaşlar ise Bakan Blinken ve Filistin'e askeri harekat düzenleyen İsrail'i protesto etti. Ellerindeki pankart ve Filistin bayraklarıyla birlikte slogan atan kalabalık, eylemlerinin Blinken'in Ankara'dan ayrılına kadar devam edeceğini belirtti.

Dışişleri Bakanlığı önünde ABD\'li Bakan Blinken\'e Filistin protestosu
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dışişleri Bakanlığı önünde ABD'li Bakan Blinken'e Filistin protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement