İYİ Parti'den istifa eden 62 üye MHP'ye katıldı - Son Dakika
Politika

İYİ Parti'den istifa eden 62 üye MHP'ye katıldı

Ankara'da İYİ Parti Mamak İlçe Teşkilatı'ndan istifa eden 62 üye, Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) katıldı.

31.08.2023 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Partiden istifa eden 62 üye, MHP'ye katıldı

ANKARA - İYİ Parti Mamak ilçe teşkilatından istifa eden 62 üye, Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı.

İYİ Parti'den MHP'ye üye geçişleri devam ediyor. Son olarak İYİ Parti'nin Mamak İlçe teşkilatından ayrılan 62 üye, MHP'ye katıldı. MHP'ye katılan 62 üye, Mamak'ta yer alan bir düğün salonunda bir araya gelerek tören düzenledi. Törene; MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, İYİ Parti Mamak eski İlçe Başkanı Mehmet Vural, İYİ Parti'den istifa edenler ve çok sayıda MHP'li vatandaşlar katıldı

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, burada yaptığı konuşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Evine dön' çağrısına kulan veren ve İYİ Parti'den istifa eden üyelere teşekkür etti. Doğan, İYİ Parti'de görev yapanların bir gün pişmanlık duyacağını dile getirdi.

MHP'li olmaktan dolayı gururlu ve şerefli olduğunu belirten Doğan, "Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli beyefendiyi, rahmetli başbuğumuzu ve tüm şehitlerimizin hassasiyetini bilerek tekrar yuvasına hoş gelen ve teşkilatımızla birlikte çalışma alan buradaki tüm yeni üyelerden bir söz istiyorum. Genel Başkanımızın, rahmetli Başbuğumuzun ve şehitlerimizin hassasiyetini bilerek bu duygulara bu düşüncelere bu hassasiyete söz veriyor musunuz" dedi.

Tören, Doğan'ın yeni üyelere rozetlerini takmasının ardından tamamlandı.

İYİ Parti\'den istifa eden 62 üye MHP\'ye katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İYİ Parti'den istifa eden 62 üye MHP'ye katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement