Kaymakam'dan,Tahliye Olan Eski Başkanlara Ziyaret - Son Dakika
Politika

Kaymakam'dan,Tahliye Olan Eski Başkanlara Ziyaret

Kaymakam\'dan,Tahliye Olan Eski Başkanlara Ziyaret

Van'ın Başkale İlçesi Kaymakamı Murat Büyükköse, KCK davasından tahliye olan BDP'li eski Belediye Başkanı İnsan Güler ve eski BDP İlçe Başkanı Derviş Polat'ı ziyaret etti.

10.04.2013 12:22  Güncelleme: 16:27

Van'ın Başkale İlçesi Kaymakamı Murat Büyükköse, KCK davasından tahliye olan BDP'li eski Belediye Başkanı İnsan Güler ve eski BDP İlçe Başkanı Derviş Polat'ı ziyaret etti.

Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Bülbül ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Sami Karakelle ile birlikte KCK davasından 29 Mart'ta tahliye olan Başkale eski Belediye Başkanı İhsan Güler ve eski BDP İlçe Başkanı Derviş Polat'ı Belediye binasında ziyaret etti. Ziyarette, Başkale'de yapılacak çalışmalar ve 'Büyükşehir' statüsü kazanan Van için yapılacaklar hakkında konuşuldu. Eski Belediye Başkanı Güler, ziyaretten memnun kaldıklarını belirtip, konuklarına teşekkür etti. Güler ve Polat, misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

Van'da 7 Haziran 2012 tarihinde KCK'ya yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan aralarında Van Belediye Başkanı Bekir Kaya, Başkale eski Belediye Başkanı İhsan Güler ve eski BDP İlçe Başkanı Derviş Polat'ın da bulunduğu 13 şüpheli hakkında Van 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'terör örgütü üyeliği' suçundan dava açılmıştı. 294 gün tutuklu yargılanan başkanlar, 29 Mart 2013'te yapılan son duruşmada adli kontrol kaydıyla tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. - Van/ Başkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kaymakam'dan,Tahliye Olan Eski Başkanlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement