MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, İzmir'de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri'ne katıldı - Son Dakika
Politika

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, İzmir'de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri'ne katıldı

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, İzmir\'de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri\'ne katıldı

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu tarafından organize edilen Erzurum Tanıtım Günleri programına katıldı. Yurdagül, İzmir'de düzenlenen etkinlikte İspir ve Uzundere belediyelerine ait stantlarda konuklara ikramlarda bulundu ve hemşehrileriyle bir araya geldi. Yurdagül, Erzurum'un tanıtım etkinliklerinin önemine vurgu yaparak, organizasyonu düzenleyen federasyona teşekkür etti.

14.10.2023 15:04

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, İzmir'de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri programına katıldı.

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu tarafından organize edilen Erzurum Tanıtım Günleri için İzmir'e giden Başkan Yurdagül, Dadaşları bir araya getiren programda hemşehrileriyle buluştu. Yurdagül, fuardaki İspir ve Uzundere belediyelerine ait stantlarda konuklara ikramlarda da bulundu. Açılış kurdelesini diğer katılımcılarla birlikte kesen Başkan Yurdagül, "Baştan aşağı Erzurum'u tarif eden bu değerli organizasyonda bulunmaktan büyük mutluluk duyduk" dedi.

MHP'li İspir ve Uzundere Belediyesi'ne ait stantlara konuk olan İl Başkanı Adem Yurdagül, İspir Fasulyesi ile yapılan kuru fasulyeyi hem tattı, hem de fuarı gezen misafirlere ikram etti. İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun'la birlikte İzmirli vatandaşlara ve İzmir'de yaşayan Dadaşlara ikramlarda bulunan Yurdagül, fuardaki diğer stantları da ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum dışında yaşayan Erzurumlu nüfusun 3 milyona yakın olduğunu belirterek, "Bu da demek oluyor ki, Erzurum dışında nüfus itibariyle dört Erzurum daha var. Bu sebeple Erzurum'un tanıtım etkinlikleri çok daha kıymetli hale geliyor. İzmir'deki bu etkinlik için Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonumuza ve Başkan Zakir Salmanoğlu'na teşekkür ediyoruz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, İzmir'de düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri'ne katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement