REMZİ ÇAYIR: ANKARA'NIN ORTA YERİNDE NASIL SUİKAST YAPILABİLİR - Son Dakika
Politika

REMZİ ÇAYIR: ANKARA'NIN ORTA YERİNDE NASIL SUİKAST YAPILABİLİR

MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, "Sinan Ateş kardeşimiz, faili belli olmayan suikasta maruz kaldı.

31.12.2022 13:49  Güncelleme: 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİLLİ Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, "Sinan Ateş kardeşimiz, faili belli olmayan suikasta maruz kaldı. Evli, 2 çocuğu olan bir insana Ankara'nın orta yerinde sebebi ne olursa olsun, nasıl suikast yapılabilir, bu türlü eylemleri reddediyoruz. Görevinizi yapın, bu işin failleri kimse bulun" dedi.

Milli Yol Partisi lideri Remzi Çayır, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğum günü ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler'in vefat yıl dönümü nedeniyle Taceddin Dergahı'nda düzenlenen anma programına katıldı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarı başında dualar edildi. Çayır, Muhsin Yazıcıoğlu'nu anarak, "Muhsin Başkanımızın sevdalıları bugün burada Muhsin başkanımızın doğum yıl dönümü, Selahattin Şenliler kardeşimizin de ölüm yıl dönümünde 'dua edelim, analım' diye buradayız. Bir mart günü karlar altında ne yazık ki devlet onu bulmadı. Planlı programlı bir suikast söz konusu olduğu için bulmadı. Faili meçhuller bu ülkede sıradanlaştı. Ne mutlu ki onun 'Türkiye bağımsız olsun, Türk insanı şerefli yaşasın' davasının arkasında yürümemize. İnşallah bu vatanın sevdalıları, Türk milliyetçileri, bu ülkeye sevdalanmış, Türk milletinin yücelmesini isteyen herkese Muhsin Yazıcıoğlu'nun kucağı yeter. Türk milletini farklı renkleri ile kucaklayacağız. Sinan Ateş'ler ölmeyecek" ifadelerini kullandı.

'HÜKUMETİ GÖREVE DAVET EDİYORUM'

Çayır, dün öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'e ilişkin, "Cuma namazı çıkışı, hepimiz acıya boğan bir olay meydana geldi. Sinan Ateş kardeşimiz, faili belli olmayan suikasta maruz kaldı. Ankara'nın orta yerinde insan öldüren bir yaklaşım, iktidar sessiz, partiler sessiz, kamuoyu sessiz. Hayretler içerisindeyim. 24 saat geçmiş, Ankara'nın her yerinde kameralar var, isterlerse 1 saatte bulabilirler. Faili meçhuller devam ederse bu ülke huzurunu kaybeder, hayallerini kaybeder. Hükümeti, İçişleri Bakanlığı'nı göreve davet ediyorum. Evli, 2 çocuğu olan bir insana Ankara'nın orta yerinde sebebi ne olursa olsun, nasıl suikast yapılabilir, bu türlü eylemleri reddediyoruz. Görevinizi yapın, bu işin failleri kimse bulun" diye konuştu.

REMZİ ÇAYIR: ANKARA\'NIN ORTA YERİNDE NASIL SUİKAST YAPILABİLİR
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika REMZİ ÇAYIR: ANKARA'NIN ORTA YERİNDE NASIL SUİKAST YAPILABİLİR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement