TBMM Başkanı Çiçek, TBMM Koruma Daire Başkanını Kabul Etti - Son Dakika
Politika

TBMM Başkanı Çiçek, TBMM Koruma Daire Başkanını Kabul Etti

TBMM Başkanı Çiçek, TBMM Koruma Daire Başkanını Kabul Etti

TBMM Başkanı Çiçek, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TBMM Koruma Daire Başkanı Şentürk ve beraberindeki heyeti kabul etti.

10.04.2014 18:08  Güncelleme: 18:38

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, huzur ve güvenliğin olmadığı bir ülkede doğru dürüst özgürlüğün de olmayacağını söyledi.

Çiçek, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk ve beraberindeki heyeti Divan Salonu'nda kabul etti. Kabulde Çiçek'e bir demet çiçek takdim edildi.

Polislerin gününü kutlayan Çiçek, yaptıkları hizmetler nedeniyle tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Devlet denince akla güvenlik unsurunun geldiğini dile getiren Çiçek, "Bir ülkede huzur, güvenlik yoksa başka hizmet de yoktur, doğru dürüst özgürlük de yoktur" dedi. Çiçek, anarşi ve terör olan bir ülkede vatandaşların haklarını kullanamayacağını, sokağa çıkma imkanı yoksa kolaylıklardan yararlanılamayacağını ifade etti.

Söz konusu nedenlerle güvenlik güçlerinin kutsal bir görevi ifa ettiklerini belirten Çiçek, Türkiye'de istatistiklere göre polis teşkilatının oldukça başarılı olduğunu söyledi. Cemil Çiçek, batı ülkelerinde 250 kişiye, Türkiye'de 350'den fazla kişiye bir polis düşmesine rağmen Türkiye'deki büyük şehirlerin batıdaki metropollere göre daha güvenli olduğunu kaydetti. - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM Başkanı Çiçek, TBMM Koruma Daire Başkanını Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement