Türkeş: ''Öyle iki işaret yapmayla bozkurtlar oraya buraya hareket etmezler" - - Son Dakika
Politika

Türkeş: ''Öyle iki işaret yapmayla bozkurtlar oraya buraya hareket etmezler" -

Türkeş: \'\'Öyle iki işaret yapmayla bozkurtlar oraya buraya hareket etmezler" -

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Bu dönemde insanların yerel yönetimden talepleri, arzuları ve o bölgenin daha da kalkınması, gelişmesi için yapılması gerekenlerin, projelerin konuşulması lazım" dedi.

22.03.2014 08:00

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Bu dönemde insanların yerel yönetimden talepleri, arzuları ve o bölgenin daha da kalkınması, gelişmesi için yapılması gerekenlerin, projelerin konuşulması lazım" dedi.

Türkeş, Elazığ Havalimanı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Belediyecilikte yeni bir dönem başlayacağını dile getiren Türkeş, şöyle konuştu:

"Bu dönemde insanların yerel yönetimden talepleri, arzuları ve o bölgenin daha da kalkınması, gelişmesi için yapılması gerekenlerin, projelerin konuşulması lazım. Kendisi her gittiği yerde 'Bunlar proje konuşmuyor' diye muhalefete sataşıyor ama biz de kendisinden Necmettin Bilal Erdoğan'ın suç işleyip işlemediğinin dışında bir şey duyamadık daha. Tutup da 'Benim telefonlarımı dinlemişler' demek, 'Benim oğlan suç işledi ama bunu niye dinlediler' manasına gelir. Bu konunun bağımsız yargıda ele alınması gerekiyor."

Bir gazeteci, Türkeş'e, daha önce bir konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı taklit ettiğini hatırlattı. Bunun nedeninin sorulması üzerine Türkeş, şunları kaydetti:

"Onu taklit edeyim diye değil, Başbakan'ın çok çirkin tavrını tekrar millete hatırlatıp gözler önüne getirmek için. Çifte standart, hatta 5'li standart var. Kendisine ve ailesine olunca ayrı, kendi partilisine olursa ayrı, muhalefetten birilerinin başına bir iş gelirse ayrı. Bunların hepsi çok çirkin yaklaşımlardır. Ben sadece orada kamuoyunun tekrar bu konuya dikkatini çekmek istedim. Geçenlerde, tekrar bile etmek istemiyorum, çok üzülüyorum ama yüce dinimize, Kur'an-ı Kerim'in ayetlerine bir bakan ve gazeteci fevkalade incitici birtakım laflar söylüyor. Bunu başka partiden biri yapsaydı ki yapmaz ama yapsaydı o Başbakan meydanlarda avaz avaz bağırmayacak mıydı? Kendi en yakını, sağ kolu, sol kolu neyse o yanından ayıramadığı adam, bu ayıpları yapınca yandaş medya tarafından bunlar örtbas edilmeye çalışılıyor. Bunlar hoş şeyler değil."

Başka bir gazeteci de Türkeş'e, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "bozkurt işareti" yaptığını anımsattı. Türkeş, bu işaretle partililerinin oylarının yönünün değişmeyeceğini dile getirerek, "Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi, öyle iki işaret yapmayla bozkurtlar oraya buraya hareket etmezler ama daha önce de Sayın Başbakan bir ara rahmetli Başbuğ'un dokuz ışığından cümleler alıp okuyordu. Hepsinin, Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye'nin ana yapısı olduğunu görüp oraya eğiliyor olmalarını da bir taraftan memnuniyet verici olarak görüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Türkeş: ''Öyle iki işaret yapmayla bozkurtlar oraya buraya hareket etmezler' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement