Vural'dan Arınç'a 28 Şubatlı Yanıt - Son Dakika
Politika

Vural'dan Arınç'a 28 Şubatlı Yanıt

Vural\'dan Arınç\'a 28 Şubatlı Yanıt

Oktay Vural, 'Biz Ne Toptan Ne de Tüfekten Korkarız' Diyen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a 'biz Senin Neyden Korkup Korkmayacağını da Biliyoruz.

05.12.2010 22:55

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, ''Biz ne toptan ne de tüfekten korkarız' diyen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a ''Biz senin neyden korkup korkmayacağını da biliyoruz. 28 Şubat olduğu zaman partini bırakıp kaçanlardan biri de sen değil miydin' dedi.MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, partisinin Buca Hayal Düğün Salonu'nda yaptığı genişletilmiş ilçe divan toplantısında, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, ''Biz ne toptan ne de tüfekten korkarız' sözlerine tepki göstererek, ''Ey Bülent Arınç! Ordunun topundan tüfeğinden korkacaklar düşmanlarımız olmalı. Sen orduyu düşman mı görüyorsun' Biz senin neyden korkup korkmayacağını da biliyoruz. 28 Şubat olduğu zaman partini bırakıp kaçanlardan biri de sen değil miydin' Milli görüşün nerede kaldı' Düşmanlar korksun bu ülkeyi bölmek isteyenler korksun. Asker üzerinden siyaset üretmek doğru değil. MHP kurumlarımızın yıpratılmasını istemiyor' dedi.

''BİZE GÜNDE 45 LİRAYI REVA GÖRÜYORLAR'

Vural, eleştirilerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın ''Günde 1 doların altında geçinen kimse kalmamış' sözleriyle sürdürerek, '' Müjdeler olsun. Günde 1 dolar ayda 45 lira ediyor. Bize 45 lirayı reva görüyorlar. Şu zihniyete bakar mısın' diye konuştu.

''ULAN SENİN KULUN MUYUZ BİZ''

MHP Grup Başkan Vekili Vural, AK Parti Konak İlçe Başkanlığı tarafından İzmirliler'in endişelerini gidermek amacıyla açılan www.korkmahemserim.com adresli web sitesine de tepki göstererek, şöyle konuştu: ''Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Sen kimsin ya senden korkacağız. Başörtüsü ve içki konularındaki görüşlerini yazacakmış. İzmirliler'i sen ne zannediyorsun' İzmirli, ay yıldızlı bayrak ne olacak' Ülke bölünecek mi bölünmeyecek mi senin bu politikalarından endişeli. Senin yabacı senaryolarından korkuyor. Ulan senin kulun muyuz biz' İzmirli kimden korkmuş ki' Bunlar kendilerini ali kıran baş kesen sanıyorlar. İzmir'in endişesi milli mücadele ile kurulan ülkenin üniter yapısıdır. İzmirliler ve Türk milliyetçileri kimseden korkmaz.'

''TERÖRİSTLER İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSU OLDU'

MHP Grup Başkvanvekili, teröristlerin insan hakları savunucusu olduğunu, terörle mücadele edenlerin sorgulandığını öne sürerek, ''Devlet İmralı'dan yol haritası istemiş, 40 bin kişinin katili olmuş bir terörist başından yol haritası isteyerek bizim geleceğimizi çizmeye çalışıyor. Nereden nereye geldik değil mi' Bunları anlatmamız gerekir. Biz yol haritamızı milli mücadele ile çizmişiz. O haritayı ilelebet devam ettireceğiz. O yol haritasını alır, başına çalmasını da biliriz. Böyle bir rezalet olur mu' Terörle mücadele edenler sorgulanıyor, Teröristler insan hakları savunucusu oluyor. Ay yıldızlı bayrağımızın yanına birtakım paçavralar yerleştirmek istiyorlar. Bu yol doğru bir yol değil. İmralı'dan ateşkes pazarlığı yapanların nasıl BDP ile anayasa görüşmesi yaptıklarını anlatacağız' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Vural'dan Arınç'a 28 Şubatlı Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement