Aziz Yıldırım'dan Başarı Dilekleri - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım'dan Başarı Dilekleri

Aziz Yıldırım\'dan Başarı Dilekleri

Aziz Yıldırım, kulübün dergisine yazdığı aylık açıklamasında "Nisan ayının, Kulübümüz ve camiamız adına yeni başarılara ve zaferlere vesile olmasını diliyorum." dedi

01.04.2011 12:00

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün dergisine yazdığı aylık açıklamasında "Nisan ayının, Kulübümüz ve camiamız adına yeni başarılara ve zaferlere vesile olmasını diliyorum" dedi.

Başkan Yıldırım'ın sözleri şöyle: "Sevgili Fenerbahçeliler, Profesyonel Futbol Takımımız, başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor. Teknik heyetimiz ve sporcularımıza olan inancımızı açıklayıp, bu yarışta başarılı olacaklarına ne kadar emin olduğumuzu ifade ederken bize tepki gösterenlerin de bugün bizlerle aynı noktaya gelmiş olduğunu görüyoruz.

Bununla birlikte, başarılarımızın bazı kesimleri ciddi anlamda rahatsız ettiğini ve maalesef çeşitli senaryoların üretilmeye başlandığını da görüyoruz.

Geride bıraktığımız ay içerisinde, Kulübümüze atılmaya çalışılan her iftiraya, Sayın Şekip Mosturoğlu'nun sözcülüğünde gerçekleştirdiğimiz basın toplantısı ile gereken cevapları verdiğimizi düşünüyorum. Bu nedenle; aynı konulara tekrar değinmek istemiyorum. Ancak şunun da bilinmesini istiyorum ki; Fenerbahçe Spor Kulübü, asla içine çekilmeye çalışıldığı tuzaklara düşmeyecektir. Bu tuzakları kurgulayanların, kazdıkları kuyulara düştüklerini, tüm spor kamuoyu yakın zamanda görecektir.

Başarı; inanç ve sabır gerektiren bir süreçtir. Sezon sonunda mutlu sona ulaşmak adına, kenetlenmiş olarak yolumuza devam ediyoruz. Fenerbahçe camiası, takımının başarılı olacağına sonuna kadar inanmaktadır. Bu noktada; üzerinde önemle durmak istediğim bir konu, taraftarlarımızın küfür ve kötü tezahürat konusuna dikkat etmeleri gerektiğidir. Şampiyonluk hedefine kilitlenmiş ve inanmış olan takımımızın, motivasyonunu kaybetmemesi ve bu yolda emin adımlarla yürümesi, taraftarımızın sonsuz desteği ile mümkün olacaktır. Takımımızın, ligin geri kalan maçlarında sahaya yalnız çıkmaması, sahamızın kapanmaması adına, taraftarımıza büyük görevler düşmektedir. Taraftarlarımız Beşiktaş, Konya, Gençlerbirliği ve Galatasaray maçlarında gösterdiği hassasiyeti lig sonuna kadar sürdürmelidir. Kendilerine gösterdikleri özenden dolayı teşekkür ederken bu zorlu süreçte yapılacak bir hatanın bedelinin, çok ağır olabileceğini de hatırlatmak istiyorum. Tüm taraftarlarımızın, bu konuya dikkat etmelerini, önemle belirtiyorum.

Kalıcı başarıların, güçlü mali yapı ile elde edilebileceğini, her fırsatta dile getirdim. Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarım ile göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, mali açıdan güçlü bir Fenerbahçe yaratmak adına çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bugün, her branşta elde ettiğimiz ulusal ve uluslararası başarılar ile bu çalışmalarımızın meyvesini alırken; Kulübümüz, finans sektöründe de önemli ilerlemeler kat ediyor. Kulübümüzün, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem gören Fenerbahçe Sportif A.Ş. hisseleri, İMKB'nin en güçlü 30 şirketinin bulunduğu İMKB 30 Endeksi Şirketleri arasına girmiştir. Türkiye'nin en büyük spor kulübü olarak; Türkiye'nin en büyük ve değerli şirketleri arasında da yerimizi aldık. Mali alanda yaşanan bu gelişmeler, Kulübümüzün geleceğinin teminat altına alındığını bizlere göstermektedir. Bu başarılarımızla, mutluluk ve gururu bir arada yaşıyoruz.

Değerli Fenerbahçeliler,

Amatör branşlarımızda, Mart ayı içerisinde bizleri gururlandıran başarılar yaşadık. Ancak elimizden son anda kaçan uluslararası bazı başarılar da bizleri üzdü. İstanbul'da düzenlenen CEV Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde, Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımımız, kupanın favorisi olarak çıktığı mücadelelerde, ilk maçta Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'a yenilerek, final şansını yitirdi. İkinci gün müsabakasında; İtalyan ekibi Scavolini Pesaro'yu mağlup ederek, geçen yıl ikincilik kupasını kaldırdığı şampiyonada, bu yıl üçüncü oldu. Kızlarımızın, önümüzdeki yıllarda müzemize şampiyonluk kupasını getireceğine inanıyoruz. Ayrıca Dörtlü Final'de şampiyon olarak kupanın ülkemizde kalmasını sağlayan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ekibini de tebrik ediyorum.

Şampiyonanın, ülkemizde düzenlenmesi konusunda yoğun çaba sarf eden Acıbadem Sağlık Grubu Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar'a ve turnuva ile ilgili hazırlık çalışmalarını yürüten Asbaşkanımız Sayın Ali Koç'a da teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu ay Atletizm şubemizden Avrupa'da yüzümüzü güldüren haberler aldık. Fransa'nın başkenti Paris'te, Mart ayı başında düzenlenen 31. Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda milli formayla mücadele eden Fenerbahçeli atletimiz Halil Akkaş, 3000 metre finalinde 3. oldu. Akkaş'ı tebrik ediyor ve bizlere yaşattığı gurur için kendisine teşekkür ediyorum. Atletizm şubemizden bir başka başarılı sonuç da sporcumuz Fatih Avan'dan geldi. Avan, Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Atmalar Kış Kupası'nda, cirit atmada 80.19'luk derecesiyle, kendisine ait olan Türkiye rekorunu da kırarak altın madalya kazandı. Başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum.

Bayan Basketbol Takımımız, yaşanan son derece talihsiz ve düşündürücü olayların ardından ligde mücadelesine devam ediyor. Takımımızın, tüm zorlukların üstesinden gelerek lig şampiyonluğu kupasını müzemize getireceğine inanıyoruz. Erkek Basketbol Takımımızın da ligdeki mücadelesi sürüyor. Onlardan beklentimiz, sezonu şampiyon olarak tamamlamalarıdır. Bu sezon kazandıkları Türkiye Kupası'nın ardından lig şampiyonluğunu da camiamıza armağan etmelerini beklemekteyiz.

Kulübümüz ile taraftarlarımız arasındaki en sağlıklı iletişim noktası Taraftar Kart uygulamamız, kırdığı rekorların ardından yeni bir uygulamaya imza atıyor. Fenerbahçe Premium adıyla yalnızca 1907 adet üretilen ve kullanıcılarına çok özel imkanlar sunan yeni kartımıza, taraftarlarımızın yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Kulübümüzün, taraftarımızla iletişimde olmasını sağlayan GSM hattımız Fenercell de yeni rekorlara imza atıyor. Fenercell; ulaştığı 300 bin abone ile kulvarında lider durumda olduğunu göstermiştir.

İstanbul-DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım'dan Başarı Dilekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement