Başkan Tekintaş'tan Engelli Sporculara Moral Ziyareti - Son Dakika
Spor

Başkan Tekintaş'tan Engelli Sporculara Moral Ziyareti

Başkan Tekintaş\'tan Engelli Sporculara Moral Ziyareti

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel 1. Ligi'nde mücadele eden Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımını ziyaret etti.

01.12.2017 11:28

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel 1. Ligi'nde mücadele eden Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımını ziyaret etti.

Atatürk Spor Salonunda yarın oynanacak Kıbrıs maçı öncesi antrenman yapan sporcuları ziyaret eden Tekintaş, sporculara baklava ikramında bulundu.

Sporcularla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinleyen Tekintaş, bazı sporcularla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tekintaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarının sezona iyi bir başlangıç yaptığını ifade ederek, "Şu ana kadar oynanan 4 maçın 3'ünü kazanmasını bildik. İnşallah hedefimiz Süper Lig." dedi.

Bu sezon takımdaki tüm oyuncuların çok azimli ve gayretli olduğuna dikkati çeken Tekintaş, oyuncularına sonuna kadar güvendiğini söyledi.

Tekintaş, takımdaki her bir oyuncunun hikayelerinin de olduğuna işaret ederek, "Kimi oyuncumuz işçi, kimi oyuncusu memur, kimi oyuncumuz ise gazi. Ama hepsinin bir gayesi var birlik ve beraberlik içerisinde tüm engellilere azimleriyle örnek olmak." diye konuştu.

Başkan Tekintaş, tüm Orduluları yarın oynanacak maça davet etti.

Takım antrenörü Cem Aslan ise bu sezon hedeflerinin Süper Lig olduğuna dikkat çekerek, "Bu konuda iddialıyız. Sağolsun sayın başkanımız Engin Tekintaş'ta bizim tüm sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Onun çabaları ve destekleriyle takıma yeni oyuncular takviye ettik. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle hedeflediğimiz yerde olacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Başkan Tekintaş'tan Engelli Sporculara Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement