Fenerbahçe'nin farklı güçleri var, diyor Nordsjaelland teknik direktörü - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin farklı güçleri var, diyor Nordsjaelland teknik direktörü

Fenerbahçe\'nin farklı güçleri var, diyor Nordsjaelland teknik direktörü

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak Danimarka'nın Nordsjaelland takımının teknik direktörü Johannes Hoff Thorup, Fenerbahçe'nin farklı güçlere sahip olduğunu belirtti. Karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Thorup, hedeflerinin yüksek olduğunu ve maç sonrası konuşacaklarını söyledi. Nordsjaelland kaptanı Kian Hansen ise zor bir maç olacağını ve hedeflerinin kazanmak olduğunu ifade etti.

20.09.2023 19:57  Güncelleme: 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Nordsjaelland Teknik Direktör Johannes Hoff Thorup, Fenerbahçe'nin saygı duydukları bir takım olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak Nordsjaelland'da teknik direktör Johannes Hoff Thorup ve takım kaptanı Kian Hansen, Ülker Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin farklı özelliklere sahip bir takım olduğunu dile getiren Hoff Thorup, "Oyun nasıl gidecek bakacağız. Hedeflerimiz yüksek. Ama maçtan sonra tekrar konuşalım. Fenerbahçe hızlı oynuyor. Farklı güçleri var. Topa çok hakimler, son dakikalarda golü iyi bir şekilde atıyorlar. Fenerbahçe nasıl oynayacak göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'YE ÇOK SAYGIMIZ VAR"

Johannes Hoff Thorup, turnuvadaki hedeflerine dair ise "Yarın maça bakmamız gerekiyor. Hedeflerimiz çok yüksek. Fenerbahçe'ye çok saygımız var. Çok başarılı bir takım" şeklinde konuştu.

KIAN HANSEN: ZOR BİR MAÇ OLACAK

Nordsjaelland takım kaptanı Kian Hansen, "Zor bir maç olacak. Hedeflerimiz çok yüksek. Maç nasıl olacak yarın görmemiz gerekiyor. Hedefimiz tabii ki de kazanmak" dedi.

HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Danimarka ekibi, Fenerbahçe maçı öncesinde son çalışmasını Ülker Stadı'nda yaptı. Johannes Hoff Thorup yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Fenerbahçe maçının taktik çalışması gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin farklı güçleri var, diyor Nordsjaelland teknik direktörü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement