Tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan istifa kararı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan istifa kararı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu\'dan istifa kararı

Hakemler dosyası soruşturmasında tutuklanan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu görevinden istifa etti.

tutuklanırken, 2 şüpheli hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve imza şeklinde adli kontrol kararı verildi.

FERHAT GÜNDOĞDU İÇİN TUTUKLAMA KARARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Merkez Hakem Kurulu (MHK) MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, TFF Faal Hakemler Derneği Başkanı Ferdi Karadoruk, TFF Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Emre Kosif, TFF Merkez Hakem Kurulu eski üyesi Yunus Yıldırım, TFF Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi Teşkilat Sorumlusu Alican Sağlar tutuklandı.

Tutuklanan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan istifa kararı
Ferhat Gündoğdu

GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

TFF Merkez Hakem Kurulu eski Başkan Vekili Ahmet Şahin ile MHK Üyesi ve TFF Eğitim ve 4. Bölge Sorumlusu Sebahattin Şahin’e ise yurtdışı çıkış yasağı ve imza şeklinde adli kontrol verildi.

Gündoğdu tutuklanmasının ardından beklenen kararı verdi. Ferhat Gündoğdu, MHK Başkanlığı görevinden istifa etti.

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • Ali Çelebi Ali Çelebi:
    Bu kadarıyla kalmamalı neler yaptığı hangi maçlara etki ettiği tek tek araştırılmalı 0 0 Yanıtla
  • Orhan Karakisla Orhan Karakisla:
    cin conda bayraklar yarıya indi 0 0 Yanıtla
  • kadri sabancı kadri sabancı:
    geç oldu ama neyse 0 0 Yanıtla
  • ERTAN1397 ERTAN1397:
    ATI ALMIŞ ÜSKÜDARA GİTMİŞ YAPACAĞINI YAPMIŞ DÖNERKEN BENİM ATA İHTİYACIM YOK HADİ YA ÇEN İSTİFA MI ETTİN ATTAKİ HEYBEYİ NAPICAZ ?? 0 0 Yanıtla
  • Vahit Demirci Vahit Demirci:
    şampiyonluklar gerçek sahiplerine verilsin 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.