Gaziantepspor Lige Bileniyor - Son Dakika
Spor

Gaziantepspor Lige Bileniyor

Gaziantepspor Lige Bileniyor

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Gaziantepsporlu futbolcular, bu yıl ligin üst sıralarını zorlamak istediklerini söyledi.

31.07.2013 11:45  Güncelleme: 11:46

Yeni sezon hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Gaziantepsporlu futbolcular, bu yıl ligin üst sıralarını zorlamak istediklerini söyledi.

Gaziantepspor'un yeni kaptanı Bekir Ozan Has hazırlık döneminin yoğun ve zor bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Buradaki çalışmalarımız ve hazırlık maçları lige hazırlanmamız için çok önemli. Burada alınan sonuçlardan ziyade saha içinde yaptıklarımız önemli. Yaptığımız hazırlık maçlarında oyun anlamında çok iyi olmasak ta kendimizi lige hazırlamaya çalışıyoruz" dedi.

Hedeflerinin ligi geçen yıldan daha iyi bir seviyede bitirmek olduğunu ifade eden kaptan Bekir, "Bizim hedefimiz geçen yılın üzerinde bir yerde bitirmek. Tabi ki eksikliklerimiz var ve transfere ihtiyaç duyulan bölgeler var. Bu noktalara yapılacak transferleri yönetimimiz mutlaka gerekli görüşmeyi yapıp sonuçlandıracağına inanıyorum. İnşallah yeni gelecek olan arkadaşlarımızla birlikte Gaziantepspor'u geçen yılın üzerinde bir konuma çıkarmak istiyoruz. İnşallah hep birlikte başarı sağlayacağız" diye konuştu.

Bu yıl iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden kaptan Bekir, "Geçen yıldan birçok arkadaşımız takımda kaldı. İyi bir arkadaşlık ortamımız var ve inşallah bu sezon sonuna kadar devam eder ve taraftarlarımıza sonuca giden çok iyi bir takım izletiriz" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor'un başarılı futbolcusu Haris Medunjanin ise kamp dönemini çok iyi geçirmeye çalıştıklarını anlatarak, "Ligde üst sıralarda olabilmek için şimdiden hazırlıklarımızı sıkı yapıyoruz. Daha çok çalışıyoruz ve buna mutlaka ihtiyacımız var. Her ne kadarda problemlerimiz de olsa bunlara aldırış etmeden elimizden geleni yapıp ligdeki ilk maçımız olan Galatasaray maçına hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Geçen yıldan bu yana iyi bir arkadaşlık ortamı kurduklarını da hatırlatan Medunjanin, "Sadece aramıza katılan bir iki yeni arkadaşımız var bunlarda takıma çok çabuk uyum sağladı. Kampta maç günleri hava biraz sıcak oluyor. Bunun dışında her şey yolunda. Geçen yılda biraz sıkıntı yaşadık ama o sıkıntıları yaşamamak için biraz daha fazla çalışıyoruz. Umarım taraftarlarımız geçen yıl ki gibi bir takım izlemeyecekler ve daha güçlü bir takım görecekler. Tabi taraftarlarımızı da içerdeki bütün maçlarımıza mutlaka bekliyoruz. Onların maçtaki desteği bizim gücümüzü yüzde yüz sahaya vermemizi sağlayacaktır. Bu avantajı yakalamak için mutlaka taraftarlarımızı maça bekliyoruz" açıklamasında bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantepspor Lige Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement