Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi futbolcularla toplantı yaptı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi futbolcularla toplantı yaptı

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği derbi maçı öncesi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un futbolcularla yaptığı toplantı detayları ortaya çıktı. Ali Koç, futbolculara olan inancını belirterek, onlarla gurur duyduğunu ve sahaya çıkarak gururunu katlayacaklarına inandığını söyledi.

21.05.2024 09:40

Şampiyonluk yarışının son haftaya kaldığı Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin derbide Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

ALİ KOÇ, CUMARTESİ TESİSLERE GİTMİŞ

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç'un derbiden önce futbolcularla yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı. Milliyet'in haberine göre, Ali Koç derbiden bir gün önce tesislere giderek futbolcularla toplantı yaptı.

"SİZE OLAN İNANCIM TAM"

Ali Koç'un toplantıda futbolculara olan inancını belirttiği ve "Bugüne kadar bizlere yaşattıklarınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Yine sahaya çıkıp bizim gururumuzu katlayacağınıza inancım tam" dediği öğrenildi.

Son Dakika Spor Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi futbolcularla toplantı yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ali Arat: sen anca bayrak acarsin alinkoc biz ise senin stadinin ortasina bayragi dikeriz. konyayi gecip sampiyon olup kadikoye gelecegiz mac bitiminde. gs bayragi dalgalanacak bogazda. her gecisinde goreceksin. o buyuk gs in altinda ezileceksin 2 1 Yanıtla

Advertisement