Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'un RAMS Park stadyuma nasıl geldiği ortaya çıktı. Hak mahrumiyeti cezası alan Koç, bu cezayı paraya dönüştürerek haklarına kavuştu. Günlük 15 bin TL ödeyen Koç, böylelikle stadyuma girebildi. TFF'nin ise bu tür durumları önlemek adına "ödeme" seçeneğini kaldırmayı düşündüğü belirtildi.

21.05.2024 09:12  Güncelleme: 09:22

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçtan sonra yaşanan olaylar, derbiye damgasını vurdu.

ALİ KOÇ RAMS PARK'A GELDİ

Maçı yerinden takip etmeyen sarı-lacivertliler'in Başkanı Ali Koç, galibiyetten sonra stada gelip yöneticileriyle sahaya girdi, takımını tebrik etti. Galatasaraylı Yönetici Eray Yazgan, Fenerbahçe'nin Başkanı ve Yöneticisi Selahattin Baki arasında yaşananlar yeni bir krize sebep oldu.

CEZASINI ÖDEDİ

Akşam'da yer alan habere göre, RAMS Park'a sonradan gelip ardından Samandıra'da açıklamaya yapan Koç'un, hak mahrumiyeti cezası sebebiyle yaptığı davranışların hukuksuz olduğu yönünde söylentiler yayıldı. Ancak gerçek belli oldu. Günlük 15 bin TL bedeli olan cezayı ödeyen Ali Koç, haklarına bu sayede kavuştu. TFF'nin ise eski olan bu af kanunundan dolayı yaşanan sıkıntılar sebebiyle 'ödeme' seçeneğini kaldırmayı düşündüğü ortaya çıktı.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Ender Kervancıoğlu: Fenerbahçeye şiddetli tavsiye. Ali koç ve acun ılıcalıyı kulüpten uzak tutun. Bunların futbol aklı yüzünden sezonlar heba oldu. İsmail kartala dün söverken bugün tekrar sempati duymayın. Galatasaray galibiyeti duygularınızı mantığınızı etkilemesin. Yoksa saç baş yolmaya devam. 2 2 Yanıtla
    Galatasaray Spor kulübü: Haklısın bunların derdi futbol değil kaos çıkarmak ama devlet o çıbanı patlatıp babasının yanına atar 2 0

Advertisement