Okul müdürü ve oğlu otobüste darp etmişti! Engelli yaşlı adam hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Okul müdürü ve oğlu otobüste darp etmişti! Engelli yaşlı adam hayatını kaybetti

Mersin'de geçen yıl sonunda otobüste okul müdürü ve oğlu tarafından darp edilen engelli yaşlı adam hayatını kaybetti. Olayın ardından tutuklanan okul müdürü İsmet T. ceza alırken, oğlu A.O.T. hakkındaki dava ise devam ediyor.

21.05.2024 01:06

15 Aralık 2023'te Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T. (17), kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat'ı darp etmişti. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda mağdur olan 77 yaşındaki Ramazan Polat'tan bugün acı haber geldi.

KESİN ÖLÜM NEDENİ OTOPSİYLE ORTAYA ÇIKACAK

Yaklaşık 2 haftadır Mersin Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda olan Polat, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otopsi işlemlerinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek olan Polat'ın daha sonra cenazesinin defin edileceği belirtildi.

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

NE OLMUŞTU?

Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İsmet T. ile oğlu A.O.T. (17), kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken Ramazan Polat ve eşi Hamdiye Polat ile tartışmış, bu sırada önce A.O.T., ardından da babası yaşlı çifte saldırmıştı. Otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayın ardından 17 Ocak 2024 tarihinde okul müdürü İsmet T. tutuklanırken, 28 Şubat 2024 tarihinde darpla ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının ardından müdürün oğlu A.O.T. tekrar gözaltına alınmış ve emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Lise müdürü ve oğlu feci şekilde darp etmişti! Engelli yaşlı adamdan acı haber

BABA TAHLİYE EDİLDİ ÇOCUĞUNUN DAVASI SÜRÜYOR

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü de olayla ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bilgi verilmesini müteakip adı geçen okul müdürünün 17 Ocak itibarıyla açığa alındığını ve idari tahkikat başlattırıldığını bildirmişti. Baba 3 yıl 1 ay 15 gün ceza almıştı. Daha sonra görülen davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verilmişti. Oğlu A.O.T. için ise 2. Çocuk Mahkemesinde açılan dava devam ediyor.

Okul müdürü ve oğlu otobüste darp etmişti! Engelli yaşlı adam hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Okul müdürü ve oğlu otobüste darp etmişti! Engelli yaşlı adam hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Mustafa YILMAZ: Alın size eğitimci önce kendisini sonra çocuğuna eğitim vermesi gerek büyüklere saygılı davranmasını öğretmesi gerek kendisine saygısı olmayanın topluma saygısı olmaz 122 1 Yanıtla
    Ali Arslan: Cinayetten yargılanmalı ve bir eğitimci olarak halka kötü örnek olduğu içinde en ağır cezaya carptirilmalilar. 0 0
  • Emin Erol: okul muduru niye cikmis ki hapisten kalsaydi daha bide simdi öğretmen lik yapar bu adam 114 0 Yanıtla
  • Ümit Yurtsever: Adalet insanlara bırakmayın 81 0 Yanıtla
  • harun 8071: Dünya dan bir kesit işte, güçlünün güçsüze acımadığı en basit örneği 74 0 Yanıtla
  • Sabri İnce: Eğitimci mi ? Atın içeriye onu ve oğlunu eğitsinler. 70 1 Yanıtla
  • emin kararlı: adam dövülerek ölmüş hala otopsi yapılacak. hala biri dışarda gezebiliyor. illa yanımızda taşıyıp milleti bitirip hapse mi girmemiz gerekiyor 42 0 Yanıtla
    Aa: dövülerek ölmedi.zaten hasta ama otopsi yapılıyor her ihtimale karşı.4 ay oldu darp edileli 7 9
  • Ergül Çiftçi: onu serbest bırakan hakimin savcının babası olsaydı dövülen adam serbest bırakır mıydı 17 0 Yanıtla
  • Kaho Kroyf: nihayetinde ölümle sonuçlanan bir dava 3 yıl ceza ve tahliye sadece komik 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement